Sprijină asociaţia Speranţă pentru România

In Campanii, Stiri

sprAsociatia Speranta pentru Romania este o organizatie crestina non-guvernamentala, organizata pe baza de voluntariat si dedicata actiunilor caritabile si sociale in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale. Proiectele noastre pot fi vazute pe www.slujirecrestina.ro sau pe www.sperantapentruromania.ro. De asemenea, suntem colaboratori ai Librariei Crestine Maranatha www.librariamaranatha.ro

Cum poti ajuta Asociatia Speranta pentru Romania

Pentru a ajuta Asociatia Speranta pentru Romania sa isi finalizeze proiectele initiate, poti alege sa directionezi catre aceasta organizatie 2% din impozitul datorat statului pentru veniturile realizate din salarii in anul 2012.

Proiectele Asociatiei Speranta pentru Romania

In acest an, Asociatia Speranta pentru Romania isi va concentra atentia catre copiii bolnavi de cancer si leucemie pentru a-i ajuta in vederea interventiilor chirurgicale sau a tratamentelor in tara si in strainatate.

In plus, voluntarii Asociatiei vor continua sa se implice in proiecte prin care sa sustina adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor, carora le ofera zilnic cazare, ingrijire si masa.

Un alt proiect in care se implica Asociatia Speranta pentru Romania este “Trimite un copil sarac la scoala”. Prin intermediul acestui proiect este selectat un numar de copii saraci pe care Asociatia ii sustine intreg anul scolar cu rechizite.

Asociatia Speranta pentru Romanaia se implica in proiecte si pentru copiii strazii, sustine familiile sarace si cu multi copii si ajuta persoanele cu handicap care au nevoie de proteze, carucioare sau operatii chirurgicale.

Poti ajuta si tu categoriile de oameni defavorizati, directionand 2% din impozitul pe venit catre activitatile si proiectele Asociatiei Speranta pentru Romania.

Cum directionezi 2% din impozitul pe venit

Aceasta este cea mai simpla metoda de donare pe care o poti alege si nu te costa nimic. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul 230 daca ai obtinut venituri doar din salarii sau formularul 200 daca ai obtinut venituri si din alte surse. Ataseaza fisa fiscala pe anul 2012 de la angajator si depune ambele documente la Registratura Administratiei Financiare, pana pe data de 25 mai 2013.

Formularele pot fi descarcate aici: http://slujirecrestina.ro/2-2/
sau aici: http://sperantapentruromania.ro/directioneaza2/

Va multumim pentru sprijinul dvs.
Echipa Speranta pentru Romania

You may also read!

Ajutor umanitar pentru Pestrea Roxana-Anays. Suferă de cancer ocular!

Nume si prenume: Pestrea Roxana-Anays Telefon tata: 0761.210.076 Varsta: 3 ani Localitatea: Racari de Jos Diagnostic: Rabdomiosarcom Embrionar Suma

Read More...

Linişte în furtuna vieţii

Toată creaţia are nevoie de hrană: vegetaţia, fauna, omul. O floare are nevoie de apă şi lumină. La fel

Read More...

Iubind Biserica chiar si atunci cand este greu

„ Nu mai vreau să mă întorc. Nu mă simt bine primit aici, și probabil nici data viitoare când

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro