Cazuri UmanitareStiri

Donează o Biblie pentru Munţii Apuseni

Cătunul Huda - Apuseni
Cătunul Huda – Apuseni

Libraria Maranatha lanseaza cu ocazia Sarbatorilor de Pasti o actiune de misiune crestina in catunele din Muntii Apuseni, zona Brad. Avem in vedere aici cele mai izolate si mai greu accesibile zone din Muntii Apuseni. Multe din aceste zone sunt greu accesibile, in unele locuri se poate ajunge numai pe jos. In aceste catune oamenii stau izolati, ocupandu-se cu cresterea animalelor. Numai in ocazii speciale oamenii coboara in satele mai populate. In aceste zone mesajul Evangheliei nu poate ajunge prin evanghelizari sau prin frati crestini. Insa cartile si Bibliile pot ajunge in orice casa si pot face o lucrare deosebita prin mesajul lor.

Libraria Maranatha are in plan distribuirea a 1 000 de Biblii in aceasta zona, pana la sfarsitul anului 2013. Actiunea va incepe in perioada Sarbatorii de Pasti. La finalul actiunii vom posta pe site-ul nostru un reportaj video din aceasta actiune.

Pentru ca aceasta actiune sa se poata desfasura avem nevoie de biblii sau fonduri pentru cumpararea de Biblii. De asemenea, cine doreste poate participa alaturi de noi in aceasta actiune de distribuire de Biblii.

Sunt trei modalitati prin care puteti participa:

1. Doneaza o Biblie. Cei care doriti sa donati direct biblii, va rugam sa le trimiteti prin posta la adresa:

Libraria Maranatha, comuna Sepreus, jud. Arad, nr. 19

2. Doneaza fonduri pentru cumpararea de Biblii care apoi vor fi distribuite in catunele din Muntii Apuseni.

Cei care doriti sa donati fonduri va rugam sa folositi conturile asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania, de mai jos:

– doneaza online cu cardul aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

– doneaza prin PayPal aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

– doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei crestine ,,Misiunea Speranta pentru Romania:

IN LEI: RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO – RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa efectuarea donatiei in una din modalitatile de mai sus, va rugam sa specificati fie telefonic, fie prin email, destinatia donatiei: PENTRU BIBLII

3. Cei care doriti sa participati direct la distribuirea bibliilor in Muntii Apuseni, va rugam sa ne contactati. Numarul de locuri este nelimitat, insa nu vom putea asigura transportul si cazarea, ci se va face pe cont propriu.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: librariamaranatha@gmail.com, Telefon: 0766 365 833, 0749 402 098, 0257 356 352

Cu respect
Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close