Meditatii

Timpul tău contează

“Soarta mea este în mâna Ta…” (Psalmul 31:15)

timpulSe spune: “Timpul înseamnă bani”, dar cred că ar trebui să meditam la această propoziţie, pentru că timpul a devenit mult mai preţios în vremea de astăzi decât banii. Desigur, cu ajutorul maşinilor şi a tehnicii moderne obţinem timp din belşug, sau mai bine zis mai scurtăm din munca noastră care ne-ar lua mai mult timp pentru un anumit lucru, dar trebuie să recunoaştem că el nu poate fi economisit. Hartmut Rosa, profesor la universitatea Friedrich Schiller din Jena, scria: ”Deoarece trăim într-un mediu supradinamic, în care posibilităţile şi ocaziile, dar şi solicitările se schimbă mereu, trebuie să alergăm tot mai repede, pentru a ne menţine poziţia. Cine nu aleargă, nu mai este la curent cu îmbrăcămintea, ideile şi opiniile.”

Cine îşi caută satisfacţia vieţii sale în “a fi la curent” nu este un vânător, ci un vânat. Cât de liniştitor este gândul să ştim în această perioadă de timp, care devine tot mai presantă, că viaţa pe pământ nu prezintă totul şi că nu trebuie să alergăm după bunurile acestui timp. Cei fără odihnă, pot găsi odihna la Dumnezeu. Pacea şi mulţumirea sunt oferite de Dumnezeu. Cheia spre fericire este încrederea în Cel care ne-a dat viaţă. Timpul nostru este în mâinile Sale. El decide începutul şi sfârşitul vieţii noastre. Nimic altceva nu oferă vieţii noastre linişte deplină, decât încrederea în Dumnezeu.

Preluat din revista Sămânţa Bună

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button