ExterneStiri

Victima împuşcată – Emile Parker: Mesajul inspirational al tatălui ei (video)

foto: captura YouTube
foto: captura YouTube

„În timp ce încercam să depăşim acestă tragedie (ce s-a întâmplat aici) – ce s-a întâmplat atâtor mulţi oameni – să nu lăsăm ca aceasta să devină ceva ce să ne definească. Dar să fie ceva ce ne inspiră să fim oameni mai buni, cu mai multă compasiune şi mai smeriţi. Haideţi să păstrăm sentimentele de dragoste ce le simţim pentru familiile noastre şi compasiunea pe care o simţim pentru alţii – chiar şi pentru oamenii ce ne sunt complet străini – să rămână cu noi în orice vreme, nu doar în vremuri de necaz şi în tragedie!

Luptându-se cu lacrimile, Robbie Parker, unul dintre taţii victimelelor împuşcate la Şcoala Sandy Hook, a vorbit mediei (la tv) în această săptămână, după ce a fost contactat de mulţi corespondenţi care au vrut să ştie cum au depăşit familiile  această tragedie. A început să împărtăşească condoleanţele nu doar familiilor camarade care au pierdut pe cei ce i-au iubit, dar extinzându-şi compasiunea şi faţă de familiile inculpaţilor.

 „Nu-mi pot imagina cât de grea poate sa fie această experienţă pentru voi”, zicea Parker, „şi vreau să ştiţi că familia noastră, dragostea şi ajutorul nostru vă vor fi oferite în continuare.” Parker a vorbit despre incredibila inimă plină de o compasiune a fetiţei sale, Emilie.

Emilie Parker
Emilie Parker

„Fiica mea, Emilie, ar fi una dintre primele persoane care ar sta şi ar  împărtăşi dragostea şi ajutorul ei acelor victime, pentru că acesta este felul ei de a fi… Nu datorită felului în care am crescut-o soţia mea şi eu, ci pentru că acestea sunt darurile pe care le-a primit de la Tatăl ei Ceresc,” spune Parker.

„În timp ce o durere adâncă se instalează în inimile noastre, găsim mângâiere reflectând la ce minunată persoană era Emilie.”

Parker a împărtăşit dragostea lui Emilie pentru desen şi cum purta markerele cu ea ca să fie pregatită să facă un desen; de obicei le făcea sub formă de cartonaşe ca să dea cuiva care avea nevoie să fie înveselit.

Tradus de Urde Andreea Denisa, pentru Total Schimbat.ro

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close