ArticoleVideo

Gigi Becali şi insulta creştinilor

Ştiţi cu toţii, cred, sau aţi văzut clipul de pe youtube în care “europarlamentarul” Gigi Becali se adresează într-un mod jignitor creştinilor evanghelici. Sunt multe de comentat, însă într-o ţară care se pretinde a fi creştină este cu strigăt la cer. Nu am nimic cu nimeni, oricum, compatriotul nostru Gigi Becali şi-a pierdut voturile din partea creştinilor. Mai mult, nu mă mir de astfel de evenimente care se năpustesc cu mare grabă asupra creştinilor; cumva s-a schimbat Biblia şi ne spune că vom fi lăudaţi? Dacă pe Domnul Isus Îl batjocoreau şi Îi spuneau că au drac, cum credeţi că noi, ca ucenici ai lui Isus, vom fi făcuţi…? Acesta este abia începutul. Doamne, îmbracă cu putere copiii tăi, să poată ţine piept împotriva vrăjmaşului (diavolul)!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

15 Comments

  1. Domnu Becali poate nu stiti ce inseamna pocait!!!POCAIT= este omul care si-a predat viata in mina Domnului nostru Isus Hristos!!! (ortodox, catolic/ alte culte, nu conteaza, iar daca unul din acesitia, si-a predat viata in mina Domnului se numeste POCAIT. Nu religia mintuieste ci credinta!!! IN CONCLUZIE=daca nu vreti sa va voteze POCAITIi inseamna ca sunteti impotriva lui Dumnezeu (si va inselati spunind:” sunt crestin „)!!! „Domnul Becali haideti sa nu ne numim CRESTINII doar cu NUMELE”

    1. cum nu conteaza cultul? Poi cand spui tu ca icoana e idol..icoana care il reprezinta pe Dumnezeu ,crucea iar este idol si alte rataciri..aia e credinta?

  2. Domnul Becali dumneata spui ca esti crestin si daca spui ca esti crestin de ce nu te-ai pocait caci cuvantul DOMNULUI este clar ca fara pocainta nu se ajunge in cer,religia nu mantuieste pe nimeni domnule Becali,DOMNUL sa aibe mila de tine si sa-ti deschida mintea la pocainta.Un crestin nu vorbeste cum vorbesti dumneata.

  3. De astfel de oameni ne scrie si in Scriptura…asa k trebuie sa fim tari in credinta si sa nu judecam noi…Domnul e mai in masura….Gigi Becali…nu are valoare…vorbeste-i Tu Doamne…deaceea nu ma pronunt mai mult!

  4. vai cat de sensibili mai suntem noi crestini evanghelici ! in loc sa ne bucuram ca suntem vorbiti de rau …ce facem ? raspundem si noi la fel ,,? omul a spus ce gandeste ,sincer ,,,pe cand noi adeseori cu fatarnicie …lupte fraticide ,,,,ucidem prin cuvinte ..si ce mult mai iubesc bani cei ce sau cocotat pe la amvoanele bisericilor ..

  5. Slava Domnului, numai asa se poate implini scriptura cu privire la noi, in Matei 5 spune sa ne bucuram cand vom fi vorbiti pe ne drept. Nu e un adevar ceea ce spune domnul Becali ci e parerea lui personala!
    „Toate lucrurile lucreaza impreuna inspre binele celor ce se tem de Domnul.”

  6. NU VA FACETI PROBLEME, ISI PREZINTA SINGUR INGUSTIMEA CRESTINISMULUI PE CARE-L PRACTICA SI ESTE REPREZENTANTUL ACELOR CRESTINI CARE CRED IN DUMNEZEU DOAR CAND II AJUTA SI II FACE FERICITI, DE GENUL: DAU BANI LA BISERICA SA BATA STEAUA, CONSTRUIESC BISERICI SA-MI DEA DUMNEZEU SANATATE, FAC BINE CA SA-MI IERTE PREOTII PACATELE. INTR-UN CUVANT ‘DUMNEZEU EXISTA PENTRU MINE, NU EU PENTRU EL’. DOMNULE BECALI UCENICII SI DOMNUL ISUS ERAU NISTE OAMENI ALESI DE DUMNEZEU INTR-O MARE DE PREOTI CARE VROIAU SA-I OMOARE PE TOTI, O MINORITATE. CINE-I MINORITATEA IN ROMANIA, NOI SAU VOI? CARE DIN NOI CA GRUPARE DE OAMENI SE REGASESTE IN CUVANTUL SCRIPTURII CARE SPUNE CA ”TRAIESC IN BETII SI CHEFUIELI” SI DEZMATZ SEXUAL. CUM TE POTI NUMI CRESTIN CAND NICI MACAR NU STII UN VERSET PE DE ROST DIN SCRIPTURA?

  7. Mesajul rasunator al D-LUI ISUS a fost si ramine pina va veni EL:”Pocaitiva si credeti inEvanghelie caci imparatia cerurilor este aproape” .Va rataciti pt.ca nu cunoasteti scripturile, cititi Faptele Apostolilor cap.17:30,31…D-ZEU sa va binecuvinteze d-le Becali, Isus ne-a invatat sa binecuvintam pe cei ce ne blastama! Aveti nevoie sa va nasteti din nou,si asta nu se cumpara ci se dobindeste prin pocainta(cainta si renuntarea la pacat) si credinta si aceasta nu vine de la om ci e DARUL LUI D-ZEU!

  8. Daca G. Becali L-ar cunoaste pe DOMNUL nostru ISUS HRISTOS ne-ar cunoaste si pe noi.
    Salut toti fratii si surorile din toate Bisericile Evanghelice, cu Psalmul 124:
    “De n-ar fi fost Domnul de partea noastră – să spună Israel acum!
    de n-ar fi fost Domnul de partea noastră când s-au ridicat oamenii împotriva noastră,
    ne-ar fi înghiţit de vii, când li s-a aprins mânia împotriva noastră;
    ne-ar fi înecat apele, ar fi trecut râurile peste sufletul nostru;
    ar fi trecut peste sufletul nostru valurile năprasnice.
    Binecuvântat să fie Domnul, care nu ne-a dat pradă dinţilor lor!
    Sufletul ne-a scăpat ca pasărea din laţul păsărarului; laţul s-a rupt, şi noi am scăpat.
    Ajutorul nostru este în Numele Domnului, care a făcut cerurile şi pământul.”

  9. deocamdata in tara aceasta libera sub soare sunt recunoscute oficial 18 culte religioase,daca religia domnului Becali este in proportie de 86%in Romania nu este problema noastra si nici laudele nu se cuvin celor mai multi,ceea ce etaleaza el despre religii sau secte cum denumesc ei,este reflectia unicului neuron al sau si nimic mai mult.Probabil sumele din conturi ai mentin aroganta si falsa sau duala personalitate ingrata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button