Devotionale

Cât de mult eşti dispus să te sacrifici?

Cand ai un vis, trebuie sa platesti pretul transformarii lui in realitate. Cat ai fi dispus sa platesti? In functie de raspunsul tau, vei putea intelege daca intr’adevar este ceea ce’ti doresti sau nu. Nu putem porni la un drum si sa ne oprim la jumatate spunand ca e prea greu. Sa nu facem lucrurile pe jumatate, caci si viata ne’o vom trai pe jumatate!

Cat de mult ai fi dispus/a sa lupti pentru persoana pe care o iubesti? Pe multi ii aud spunand: „Te iubesc atat de mult incat nu pot concepe viata fara tine!”, „As merge cu tine pana la capatul lumii!” Chiar asa? Multi falimenteaza la proba practica, renunta usor la lupta, pentru ca visul lor nu este atat de puternic precum pare intr’un moment de euforie, iar sentimentele lor sunt atat de fragile incat, la cel mai mic obstacol, prefera sa se intoarca din drum. Dragul meu, cat de mult esti dispus sa te sacrifici pentru cel pe care il iubesti? Ai avea curajul sa lupti pana in ultima clipa chiar daca ai sti ca vei pierde? Ma doare sa spun ca am vazut si vad oameni care renunta usor, pentru ca iubesc putin. Dragostea lor, in loc sa se intareasca, ramane atat de fragila incat la prima adiere se frange. Temeri, indoieli si greutati veti intalni mereu, dar astea va vor ajuta sa intelegi daca cu adevarat ceea ce simtiti unul pentru altul este dragoste sau nu. Dragostea nu se construieste numai cu zambete, bucurie si imbratisari, la ea trebuiesc adaugate lacrimi, durere, renuntare de sine. 

Te rog, atunci cand pornesti la un drum, gandeste’te bine, pune in fata binele si raul, si vezi cat esti dispus sa te sacrifici! Nu pasi fara sa fii pe deplin convins ca esti dispus sa lupti pana la sange pentru implinirea visului mult iubit! Temerile, indoielile fac parte din lupta ta!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button