ExterneStiri

Tornadă cu foc în Australia

Tangery Chris, un cameraman care se afla în oraşul australian Alice Spring cu scopul de a căuta noi locaţii pentru un nou film la care lucra, a rămas complet şocat atunci când în faţa lui a apărut un fenomen foarte rar în lume, o tornadă de foc.

Tornadele de foc sunt cunoscute sub numele de „focul diavolului” şi sunt cauzate de acţiunea căldurii la care se adaugă un vânt puternin amestecat cu nisip. Durata maximă a unei astfel de tornate nu poate dura mai mult de două minute.
Cu toate acestea, ceea ce s-a întâmplat în faţa lui Tangery a fost ceva diferit, deoarece tornada a durat aproximativ 40 minute. De asemenea, cameramanul a mai declarat că temperatura de afară era de 25 grade şi vremea fiind complet liniştită, deci nu se poate explica modul în care acest fenomem a putut să apară din senin.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button