Articole

Dăruind, primeşti…

Este atat de minunat sa daruiesti, sa dai din putinul tau celui care nu are nimic. Iti daruieste un zambet, cel mai sincer si mai cald zambet. Poate ca nu te vei imbogati cu zambetele celor pe care ii ajuti, insa Dumnezeu vede si revarsa asupra ta multe binecuvantari. Si pana la urma, tot ce avem este datorita lui Dumnezeu, care se indura de noi si ne da cu mana larga. Dar tot El spune sa dam si celor care au nevoie, sa dam din putinul nostru si celor care nu au nimic.

As dori sa va impartasesc o experienta pe care am avut’o de curand, si cat de frumos a lucrat Dumnezeu. Am primit in dar o pereche de papuci noi. Insa am stiut ca mai multa nevoie de ei are o alta persoana, si am decis sa ii daruiesc ei acea pereche de tenisi. Dar Dumnezeu, care stie totul, mi’a trimis o alta pereche in loc tot noua. Poate ca nu vi se pare nimic deosebit, insa pentru mine a fost un cadou minunat si o dovada din partea lui Dumnezeu ca ma iubeste si vede tot ceea ce fac.

Nu fiti zgarciti, nu ascundeti ce aveti, daruiti, dati din toata inima, pentru ca Dumnezeu din cer vede si va va rasplati cu mult mai mult.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button