Trans World Radio anunţă lansarea noului program în limba turcă

In Proiecte, Stiri

Trans World Radio (TWR) are plăcerea să anunţe lansarea emisiunilor Proiectului Hannah în limba turcă, ce vor începe a fi difuzate în prima săptămână a lunii septembrie, 2012. Emisiunile săptămânale de 30 de minute “Femeile speranţei” ale Proiectului Hannah vor fi difuzate în Istanbul şi Ankara, se spune în comunicatul de presă.

Dawn Siemens, coordonator al proiectului Europa TWR, a declarat: “Dumnezeu a răspuns anilor de rugăciune pentru “Femeile speranţei” în limba turcă. Rugăciunile noastre au fost ascultate, întrucât am întâlnit oamenii potriviţi pentru a înţelege şi sprijini viziunea Proiectului Hannah în Turcia prin slujirea rugăciunii şi prin programul de radio “Femeile speranţei” sau “UMUT KADINLARI” în limba turcă.”

“La întrunirile noastre din Turcia, de la sfârşitul anului 2011, Dumnezeu a rânduit să cunoaştem o echipă frumoasă de femei, distruse, gata şi sigure că Dumnezeu le pregătise tocmai pentru acest timp. Sunt foarte mândru de efortul şi munca lor grea; sunt foarte încântat ştiind că acest program de femei va ajuta femeile din Turcia şi de peste hotare!”

Proiectul Hannah, o slujire a TWR, oferă compasiune, încurajare şi speranţă zilnică fiecărei femei din întreaga lume prin rugăciune, conştientizare şi programare radio. Inclusiv în limba turcă, emisiunea “Femeile speranţei” este difuzată în şaizeci de limbi din întreaga lume.

Vorbind fluent mai mult de 230 de limbi şi dialecte, TWR există pentru a câştiga lumea pentru Isus Cristos. Mobilizarea noastră de mass-media absoarbe milioane de oameni din 160 de ţări cu adevărul biblic. Pentru aproape şaizeci de ani, Dumnezeu a permis funcţionarea TWR pentru a îndrepta oamenii de la îndoială spre decizia de ucenicie.

Împreună cu parteneri internaţionali, biserici locale şi ale ministere, TWR oferă programe relevante, resurse de ucenicie şi lucrători devotaţi în a răspândi speranţa persoanelor şi comunităţilor din întreaga lume. Fie folosind AM/MW de mare putere, unde scurte sau radio FM, conţinutul streaming către utilizatorii de internet sau vizite faţă în faţă cu ascultătorii, TWR lasă o amprentă spirituală de durată.

Christian Telegraph

You may also read!

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017,

Read More...

2 commentsOn Trans World Radio anunţă lansarea noului program în limba turcă

  • Ioana, scrie şi tu măcar o dată în acest articol că este vorba de postul de radio TRANS WORLD RADIO. Pentru credincioşii evanghelici din România, acest post de radio este binecunoscut încă de pe vremea dictaturii comuniste când îl ascultam cu plăcere în fiecare zi pe unde scurte în banda de 31 metri / 10 MHz. Dar pe site-ul vostru intră şi alţi oameni care n-au avut contact niciodată cu vreo Biserică Evanghelică şi habar n-au ce-i aia TWR. Văd că în tot articolul nu se menţionează nici măcar o dată TRANS WORLD RADIO ci se vorbeşte doar de TWR.

    Bunul Dumnezeu să binecuvânteze atât echipa TWR cât şi echipa TOTAL SCHIMBAT.RO !

    P.S. Am instalat bannerul Trans World Radio Romania chiar la mine pe blog la rubrica POSTURI DE RADIO ONLINE :

    http://tomisthecat.ro/posturi-de-radio-on-line/

  • Bravo, Ioana, excelent, văd că ai rectificat şi ai procedat foarte bine. Nu e nicio problemă să utilizăm abrevierea TWR dar este bine ca măcar o dată să menţionăm şi numele exact al acestei staţii de emisie TRANS WORLD RADIO care pe vremuri avea emiţătorul (de foarte mare putere) în Monte Carlo (Monaco). Acolo era o antenă imensă care emitea semnal în banda de unde scurte SW (short wave) iar noi recepţionam semnalul pe lungimea de undă de 31 metri (banda de 10 MHz). Cât de mult a însemnat pentru noi acest post de radio în perioada dictaturii comuniste când în România erau interzise posturile de radio creştine…

    Fii binecuvântată ! 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro