ArticoleVideo

Discoteca şi închinarea înaintea lui Dumnezeu

Nu m-am putut abţine să nu scriu un “review”, să zicem aşa, la o melodie pe care mi-a fost dat să o văd şi să o studiez niţel. Nu vreau să judec artistul, numai că din prea multă “libertate în Hristos” am ajuns să aducem discoteca în biserică şi să o introducem în modurile noastre de închinare.

Nu vreau să comentez mai mult, însă vă las pe dumneavoastră, dragi cititori, să vă spuneţi părerea după ce aţi vizualizat clipul de mai sus.

Ce părere aveţi … ?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

11 Comments

  1. Linia melodica e inspirata din folclorul romanesc, cred ca din zona de unde e Sunny, din baia mare. eu am fost odata la o biserica in Bucuresti cand a cantat melodia asta aceasta si inca cateva in acest gen- inspirate din muzica traditionala. Muzica nu cred ca duce ca gandul la muzica care se aude prin discoteci, iar daca ar fi sa ne referim la dansul celor din video, in Biblie scrie ca regele David a dansat inaintea lui Dumnezeu…

      1. regele David a dansat,,hm,sa intamplat o data in biblie si gata se generalizeaza,,biserica trebuia sa fie ceva diferit de restul lumii,,dar vad ca se aseamana tot mai mult.

        1. fara suparare dar mai citeste odata Biblia, David a dansat de multe ori,ca sa nu mai vorbim de poporul Israel care dansa si petrecea cate 7 zile inaintea Domnului, si dupa aia mai vroia.
          Nu spun ca e buna inchinarea de aici pentru ca: „cine esti tu care judeci pe robul altuia?” si acuma priveste: Psalmul 150: Ps 149:3, si multe alte locuri. problema noastra a crestinilor e ca nu avem loc unii de altii, si asta cand stim ca fiecare e responsabil inaintea lui Dumnezeu pentru viata lui nu pentru a altuia……

    1. „Domnul Isus plingea”…..asta arata a discoteca 100 %…nu e nimic crestin….daca vine cineva din lume…cu siguranta ca se apuca de dansat,e trist ca a ajuns credinta sa fie facuta o batjocura la adresa Lui Dumnezeu.

  2. Nu exista elemante sau actiuni fizice in inchinarea noutestamentala ,cu exceptia botezului si a Cinei Domnuluicare au fost randuite de Mantuitorul doar ca simboluri..Astfel Domnul este consecvent cu propriile Sale cuvinte:”Dumnezeu este Duh;si cine se inchina Lui trebue sa I se inchine in duh si adevar”.Ar trebui sa fie limpede ,din aceste cuvinte ,ca nu putem sa ne inchinam prin dans sau prin vreo alta actiune fizica.
    Definitia data inchinarii de Insusi Domnul este exprimata prin detali remarcabile intr-o viziune trimisa lui Ioan,relatata in Apocalipsa cap.4,5.
    Aceste capitole prezinta o imagine a stapanirii lui Dumnezeu peste Biserica Sa, impreuna cu prezentarea inchinarii Bisericii .

  3. Asa cum spunea si Samuel,crestinii au propriile legi,reguli privind inchinarea date de Noul Testament. Dar in mintea confuza a unui adept al vreunei denominatiuni nonconformiste (eretice- adica neconforme cu NT)aparute dupa 89 , Vechiul si Noul Testament sunt un ghiveci ,vezi cartea „Inchinarea un ghiveci” de Peter Masters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button