Discoteca şi închinarea înaintea lui Dumnezeu

In Articole, Video

Nu m-am putut abţine să nu scriu un “review”, să zicem aşa, la o melodie pe care mi-a fost dat să o văd şi să o studiez niţel. Nu vreau să judec artistul, numai că din prea multă “libertate în Hristos” am ajuns să aducem discoteca în biserică şi să o introducem în modurile noastre de închinare.

Nu vreau să comentez mai mult, însă vă las pe dumneavoastră, dragi cititori, să vă spuneţi părerea după ce aţi vizualizat clipul de mai sus.

Ce părere aveţi … ?

You may also read!

Meditaţie – 07.01.2018

„Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Read More...

10 calităţi ale unui lider înţelept, de Bebe Ciausu

Dacă acţiunile tale îi inspiră pe alţii să viseze mai mult, să înveţe mai mult şi să facă mai

Read More...

Televiziune creştină online – Speranţa

Un proiect care a devenit de maximă prioritate pentru organizația noastră îl reprezintă dezvoltarea și lansarea unei platforme tv

Read More...

11 commentsOn Discoteca şi închinarea înaintea lui Dumnezeu

 • Linia melodica e inspirata din folclorul romanesc, cred ca din zona de unde e Sunny, din baia mare. eu am fost odata la o biserica in Bucuresti cand a cantat melodia asta aceasta si inca cateva in acest gen- inspirate din muzica traditionala. Muzica nu cred ca duce ca gandul la muzica care se aude prin discoteci, iar daca ar fi sa ne referim la dansul celor din video, in Biblie scrie ca regele David a dansat inaintea lui Dumnezeu…

  • pai daca o luam asa si Solomon a avut 1000 de neveste..

   • Dumnezeu nu vrea asa o inchinare diavoleasca…nici la ortodocsi nu se intimpla asa ceva.

   • regele David a dansat,,hm,sa intamplat o data in biblie si gata se generalizeaza,,biserica trebuia sa fie ceva diferit de restul lumii,,dar vad ca se aseamana tot mai mult.

    • fara suparare dar mai citeste odata Biblia, David a dansat de multe ori,ca sa nu mai vorbim de poporul Israel care dansa si petrecea cate 7 zile inaintea Domnului, si dupa aia mai vroia.
     Nu spun ca e buna inchinarea de aici pentru ca: “cine esti tu care judeci pe robul altuia?” si acuma priveste: Psalmul 150: Ps 149:3, si multe alte locuri. problema noastra a crestinilor e ca nu avem loc unii de altii, si asta cand stim ca fiecare e responsabil inaintea lui Dumnezeu pentru viata lui nu pentru a altuia……

  • “Domnul Isus plingea”…..asta arata a discoteca 100 %…nu e nimic crestin….daca vine cineva din lume…cu siguranta ca se apuca de dansat,e trist ca a ajuns credinta sa fie facuta o batjocura la adresa Lui Dumnezeu.

 • Nu exista elemante sau actiuni fizice in inchinarea noutestamentala ,cu exceptia botezului si a Cinei Domnuluicare au fost randuite de Mantuitorul doar ca simboluri..Astfel Domnul este consecvent cu propriile Sale cuvinte:”Dumnezeu este Duh;si cine se inchina Lui trebue sa I se inchine in duh si adevar”.Ar trebui sa fie limpede ,din aceste cuvinte ,ca nu putem sa ne inchinam prin dans sau prin vreo alta actiune fizica.
  Definitia data inchinarii de Insusi Domnul este exprimata prin detali remarcabile intr-o viziune trimisa lui Ioan,relatata in Apocalipsa cap.4,5.
  Aceste capitole prezinta o imagine a stapanirii lui Dumnezeu peste Biserica Sa, impreuna cu prezentarea inchinarii Bisericii .

 • radeanu christian

  pai ma fratilor aici e diavolul nu mai este dumnezeu

 • Asa cum spunea si Samuel,crestinii au propriile legi,reguli privind inchinarea date de Noul Testament. Dar in mintea confuza a unui adept al vreunei denominatiuni nonconformiste (eretice- adica neconforme cu NT)aparute dupa 89 , Vechiul si Noul Testament sunt un ghiveci ,vezi cartea “Inchinarea un ghiveci” de Peter Masters.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro