Editoriale

Români creştini sau păcătoşi?

Citeam astăzi un articol pe internet despre o mare vâlvă făcută într-un ziar din Oradea din cauza unei evanghelizări. Motivul principal era o doamnă care pretindea că copilul ei a fost momit cu bomboane ca să meargă la un program cu copii susţinut de o grupă de misionari creştini.

Realitatea este că bomboanele le primeau la sfârşitul programului, dar partea proastă este că unii părinţi ar prefera ca copiii lor să rămână acasă atunci când au astfel de ocazii de a afla mai multe despre Dumnezeu, şi, mai mult decât atât, îşi îndoapă copiii cu înjurături şi blesteme pe care în viitor le vor folosi împotriva părinţilor, ca consecinţă a păcatului care l-au oferit copiilor încă din fragedă pruncie.

Trăiesc într-un mediu arid din punct de vedere spiritual, şi văd zilnic cum părinţii fug şi îşi îndepărtează copiii de la Ȋmpărăţia lui Dumnezeu.

Ȋn România peste  95 % din populaţie (dacă nu şi mai mult) se declară creştini. Mă întreb oare ce metodă de creştinism practică aceştia, când îi supără urechile când aud că se face câte o evanghelizare în cutare sat/oraş… etc. Dacă suntem creştini, oare nu ar trebui să auzim mai multe despre Dumnezeu, să studiem mai mult Cuvântul Lui cel Sfânt?

Concluzia este că România practică doar un creştinism de faţadă, un creştinism care ucide, un creştinism care Ȋl înjură în fiecare zi pe Dumnezeu, un creştinism care vrea să facă totul după voile sale, un creştinism ieşit din sfera lui Dumnezeu. De ce România merge din rău în mai rău? Răspunsul e simplu. România se închină doar la idoli, nu la Dumnezeu… Creştinismul românilor a devenit păgânism !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. In loc ca parintii sa se bucura ca, copii lor il cauta pe Dumnezeu, ei reactioneaza contrar. Ce sa inteleaga copii astia? De parca barurile si discotecile ii invata sa fie oameni in viata si nu Biserica. De asta multi tineri ajung drogati, fura, nu au respect pentru cei in varsta, si multi ajung sa’si bata parintii si sa’i trateze ca pe niste animale. Pacat! Dumnezeu sa’i cerceteze pe parintii care isi cearta copii ca doresc sa’L caute pe Dumnezeu! Ar trebui si ei sa’L caute sincer si nu doar de fatada sau cand au vreo nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button