Promotii

Peste 50 de modele de Biblii te aşteaptă la librăria Maranatha

Librarie Crestina Maranatha pregateste pentru tine o oferta speciala de Biblii pentru toamna acestui an. In momentul de fata, la librarie crestina Maranatha gasesti peste 50 de modele de Biblii. Poti gasi Biblii de toate marimile, de toate culorile, cu concordanta, material ajutatoare, harti, etc. Punem aceste Biblii in vanzare pentru ca dorim ca ele sa devina un ajutor pentru cei aflati in nevoie, pentru cazurile umanitare pe care noi le sustinem alaturi de Misiunea Slujire Crestina. Daca ai pe inima sa ajuti pe cineva in nevoie, poti face lucrul acesta, in mod indirect, comandand Biblii sau orice carte crestina de la libraria Maranatha.
Pana acum ne-am implicat in sustinerea adapostului pentru batranii strazii din comuna Batar, judetul Bihor, alaturi de Slujire Crestina. In momentul de fata, orice carte crestina sau Biblii comandate de la aceasta librarie devine un ajutor pentru salvarea vietii lui Rares, un baietel de 3 anisori care are nevoie urgent de un aparat de respirat pentru a putea trai.
Puteti vizita site-ul librariei noastre aici: www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close