Povestiri cu Talc

Dumnezeu salvează vieţi prin gesturi nesemnificative

Aceasta este doar o scurtă istorioară, dar este unul dintre exemplele cum putem face o diferenţă în viaţa cuiva. Este uşor să gândim că suntem nesemnificativi, iar orice mic gest al nostru nu are importanţă… dar el are.

Povestea este a unui om care trecea Oceanul Atlantic cu o navă. Într-o noapte, în timp ce stătea închis în cabina lui din cauza răului de mare, el a auzit strigătul: „Om peste bord!” Simţea că nu putea face nimic pentru a ajuta, dar şi-a zis: „Cel puţin pot lăsa lanterna aprinsă spre hublou.” El s-a luptat cu picioarele şi a pus lumina în aşa fel încât să lumineze în întuneric. A doua zi, el a aflat că persoana care fusese salvată le-a spus celorlalţi: „Mergeam în întunericul nopţii pentru ultima dată, când cineva a aprins o lumină într-un hublou. Strălucind pe mâna mea, un marinar într-o barcă de salvare a apucat-o şi m-a tras înăuntru.”

Dumnezeu ne-a ales să ajungem să luminăm vieţi, nu contează cât de mici sau nesemnificativi ne considerăm!

Anonim

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button