Povestiri cu Talc

Dumnezeu salvează vieţi prin gesturi nesemnificative

Aceasta este doar o scurtă istorioară, dar este unul dintre exemplele cum putem fi diferenţă în viaţa cuiva. Este uşor să gândim că suntem nesemnificativi, iar orice mic gest al nostru nu are importanţă… dar el are.

Povestea este a unui om care trecea Oceanul Atlantic cu o navă. Într-o noapte, în timp ce stătea închis în cabina lui din cauza răului de mare, el a auzit strigătul: „Om peste bord!” Simţea că nu putea face nimic pentru a ajuta, dar şi-a zis: „Cel puţin pot pune lăsa lanterna aprinsă spre hublou.” El s-a luptat cu picioarele şi a pus lumina în aşa fel încât să lumineze în întuneric. A doua zi, el a aflat că persoana care fusese salvată a spus celorlalţi: „Mergeam în întunericul nopţii pentru ultima dată, când cineva a aprins o lumină într-un hublou. Strălucind pe mâna mea, un marinar într-o barcă de salvare a apucat-o şi m-a tras înăuntru.”

Dumnezeu ne-a ales să ajungem să luminăm vieţi, nu contează cât de mici sau nesemnificativi ne considerăm!

Anonim

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close