Social

Facebook a adăugat pictograme noi pentru căsătoriile de acelaşi sex

Reţeaua de socializare Facebook a introdus recent o pictogramă care dă posibilitatea persoanelor care susţin căsătoriile de acelaşi sex, sau mai degrabă a acelora care „se căsătoresc” cu persoane de acelaşi sex, să arate prietenilor starea lor civilă.
Pictogramele despre care vorbim înfăţişează două femei împreună ţinându-se de mână, şi altă pictogramă care înfăţişează doi bărbaţi împreună, iar sub iconiţă cuvântul „căsătorit”. Ȋn plus, Facebook a încheiat un parteneriat cu GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation), pentru a preveni orice fel de intimidare antigay.

„Pentru persoanele de acelaşi sex, iconiţele adăugate de facebook sunt importante, deoarece ei au posibilitatea de a-şi afirma în public „căsătoria” lor”, a declarat şeful GLAAD, Allison Palmer.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close