Editoriale

Femeie- mai trăiești?

“Next Top Model- by Cătălin Botezatu”
Cine nu cunoaşte această emisiune?! Privind emisiunea aceasta  în paralel cu ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi, m-am gândit “Ce e femeia? Ce a devenit ea?” M-a mirat cu câtă dezinvoltură erau gata să pozeze nud, să se arunce în brațele unor bărbați practic necunoscuți, mai apoi în mâinile unor alte câteva milioane, iar cele cu talia de 93-94 de cm erau făcute grase. Oare asta înseamnă să fii femeie în zilele noastre? Ne-am dorit să fim tratate la fel ca ei, și am ajuns doar niște obiecte vii prin care doar își satisfac ei plăcerile (murdare).

Am vrut să avem aceleași drepturi ca ei, iar mai apoi ne-am plâns că nu mai avem bărbați adevărați. Dar ce mi se pare cel mai trist în toată povestea asta e că am uitat pentru Cine am fost create. “Am fost create pentru a străluci cu o frumusețe cerească, pentru a radia un farmec feminin asemenea lui Hristos, și pentru a scânteia cu puritatea Prințului nostru albă ca a crinilor”. Nu te vinde, mai bine zis, nu te oferi pe tavă! Cineva a plătit un preț pentru tine, Și-A DAT VIAȚA PENTRU VIAȚA TA! Nu merită să porți fuste nu mai lungi de trei palme, tricouri și maieuri cât mai transparente, deoarece cei ce întorc capul nu te văd pe tine, ci corpul tău! Nu merită să îți faci poze desprinse din reviste imorale, nu ai vrea să știi ce gândesc sau ce fac cei care îți dau like, sau îți lasă comentarii de genu: “sexi ești”, ”nice”,”frumoasă/frumi”… în momentul respectiv. Nu merită să petreci ore întregi vorbind cu unul și cu altul pe mess, facebook, etc., că doar, doar ăsta va fi diferit, iar mai apoi totul să se termine cu un ignore sau tăcere, ignoranță, fără nicio explicație măcar. Nu uita, timpul nu se întoarce, poate într-o zi vei regreta timpul pe care îl puteai investi în ceva durabil.

Nu merită să îți încarci tenul cu cât mai multe farduri ca să fii “perfectă”. Frumusețea interioară dă valoare celei exterioare, nu invers! Dacă vei rămâne în continuare în această cursă, nu vei găsi ceea ce cu adevărat vrei să găsești, ci doar suferință, durere și depresie. Singurul mod prin  care poți ieși din acestă groapă este să te arunci la picioarele Tatălui. El îți va da eliberare, împlinire, dragoste, lucruri pe care nu le vei găsi în altă parte. Povestea de dragoste după care tânjești atât de mult El ți-o poate scrie, încă  va fi peste imaginația ta. Însă nicio poveste de dragoste scrisă de Dumnezeu nu îți va da împlinirea, ea va fi deplină doar când e în trei: soțul-Dumnezeu-tu.

Încrede-te-n El! Nu vei regreta! Alege să te pui deoparte pentru El, pentru Cer.

Articol trimis de B.D.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button