Rugaciune

Să ne rugăm pentru Rareş!

Slujire Crestina cheama intreaga fratietate din Romania sa se roage pentru Rares Basarab, un baietel de 3 anisori. Rares Basarab sufera de o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile.

In momentul de fata Rares este internat in spital din cauza unei infectii grave la plamani si are nevoie de ajutorul si sustinerea noastra in rugaciune.

Viata acestui baietel depinde de un aparat de respirat CARAT I, care costa 7 800 de euro. In momentul de fata Slujire Crestina (www.slujirecrestina.ro), Speranta pentru Romania ( www.sperantapentruromania.ro), Librarie Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) au inceput o campanie de promovare si strangere de fonduri pentru Rares, pentru a se putea cumpara aparatul CARAT I.

De asemenea, orice carte crestina cumparata de la Librarie Crestina Maranatha devine un ajutor pentru cumpararea acestui aparat de respirat. Sa ne rugam ca Domnul sa miste inimi pentru ca suma necesara sa poata fi stransa.

In acest moment Rares este in perfuzii la Spitalul Pediatrie 3 din Cluj, unde a fost internat de urgenta in urma unei insuficiente respiratorii cronice acute.

VEZI VIDEO CU RARES AICI:

http://slujirecrestina.ro/ajuta-persoane-cu-handicap/vezi-video-salveaza-viata-lui-rares-un-baietul-de-3-anisori/

Slujire Creştină
www.slujirecrestina.ro
Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro
Librarie Crestina Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close