Devotionale

Şapte motive greşite pentru care ieşi cu un băiat

#1- „El este frumos!”- Dă-i timp, nu va mai fi!

#2- „Are bani!” – Acest lucru poate (şi cu siguranţă) se va schimba! Iar banii nu pot cumpăra protecţia după care inima ta tânjeşte!

#3- „Sunt singură!” – Cumpără un câine, iar dacă chelălăie tot timpul îl poţi arunca afară!

#4- „Sunt plictisită!” – Ia-ţi un curs de zumba, actualizează-ţi contul Pinterest şi citeşte “ Jocurile  foamei”! „Dar, Perry, coşul de gunoi e luat afară mai mult decât mine”, ai spune. Ar trebui să îţi spun că acest lucru poate fi adevărat- dar singurul loc în care coşul este dus e groapa de gunoi. Şi..tu nu eşti gunoi, eşti fiică de Dumnezeu!

#5- „Îmi pare rău pentru el!” – Dacă ieşi cu el pentru motivul acesta, într-o zi îţi va părea rău de tine!

#6- „Prietenii mă presează!”- Ia-ţi un nou set de prieteni!

#7- „Îmbătrânesc şi opţiunile mele se epuizează!”- Deci ai de gând să te stabileşti definitiv? Acest lucru nu va fi frumos! Dă-I timp lui Dumnezeu…El ştie ceea ce face!

de Perry Noble

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

2 Comments

  1. Cred că şi tinerii băieţi ar trebui sfătuiţi în această privinţă… Cât despre domnişoarele care au iniţiat o prietenie mai specială cu un băiat din cauza unuia dintre motivele menţionate mai sus … Dacă ajungi să iubeşti pentru cineva pentru motive superficiale, crezi că vei găsi motive suficientă să îi rămâi alături şi la rău?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button