Devotionale

Nu sta nepăsător de darul care este în tine

Noi, oamenii, aşteptăm uneori să vină cineva să ne aducă plecăciuni pentru ca să ne înmoaie inima cumva şi să ne facă să înaintăm pe cale. Dumnezeu a pus în fiecare dintre noi câte un dar. Unii au o voce minunată. Alţii ştiu să scrie. Ceilalţi sunt nişte talentaţi fotografi. Oameni ai rugăciunii. Vorbitori.

Nu-mi spune că nu ai ştiut asta! Dar noi de multe ori stăm nepăsători de darul care este în noi. Ne este teamă sau ruşine să ne afişăm cu el? Oare ne-am gândit vreodată că am putea face lucruri mari cu darul pe care Dumnezeu l-a pus cu atâta drag în noi, ştiind că acesta va folosi spre încurajarea multora? Ori ne-am gândit numai la faptul că vreunu’ se va găsi să ne bârfească. Să ne judece. Să ne critice. Fie că facem bine sau nu, cineva tot se va găsi să critice. Noi să facem binele oricum şi în orice împrejurare.

Te rog, dragul meu, în scumpul nume al Regelui Isus, nu sta nepăsător de ceea ce Domnul a pus cu atâta drag în tine! Ridică-te şi luptă. Cu o praştie. Nu-ţi fie teamă de Goliat. Ia-ţi cele cinci pietricele de care ai nevoie şi înfrânge-l pe Uriaşul acela. Mergi înainte prin credinţă pentru că El a zis: „Cu niciun chip n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Dragule, cu Dumnezeu vei face lucruri mari! Vei schimba lumea. Dar… nu sta numai nepăsător de darul care este în tine.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button