Meditatii

“Dregӑtor de spӑrturi”

“… vei fi numit <<Dregӑtor de spӑrturi>>, Cel ce drege drumurile…” Isaia 58:12

Un bӑiețel trecea ȋntr-o zi de-a lungul unui dig. La un moment dat observӑ cӑ se scurgea apӑ printr-o micӑ gaurӑ. Șobolanii ȋși sӑpaserӑ drum de-a latul digului și gaura creștea merau sub presiunea apei și a curenților. Dacӑ digul ceda, lacul inunda satul.

Cu repeziciune, bӑiețelul aduse pietre și astupӑ gaura, apoi alarmӑ paznicii, care intervenirӑ reparând digul și evitând astfel ruperea lui. Nu a fost o intervenție extraordinarӑ a bӑiețelului, ȋnsӑ ea a salvat numeroase vieți omenești.

Așa este și ȋn domeniul moral. De cele mai multe ori suntem ȋnconjurați de influențe care ȋncearcӑ sӑ ne corupӑ. Biblia este criticatӑ și toate principiile divine sunt disprețuite. Cӑsӑtoria și alte lucrӑri divine, care trebuie ținute ȋn curӑție, sunt târâte ȋn noroi. Ȋn aceastӑ situație, Dumnezeu cautӑ oameni care sӑ ia poziție pentru El: “Caut printre ei un om care sӑ ȋnalțe un zid și sӑ stea ȋn mijlocul spӑrturii…” (Ezechiel 22:30).

Dacӑ suntem gata sӑ spunem NU la tot ce se opune ordinii divine și dacӑ mӑrturisim Dumnezeului nostru adevӑrul, vom face parte din “dregӑtorii de spӑrturi”.

Vrei sӑ ȋncepi aceastӑ lucrare, cititorule, chiar acum?

Sӑmânța Bunӑ

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button