ExterneStiri

Belarus: Bărbaţi în camuflaj au năvălit în casa unui pastor

Beniamin Brukh, episcop al Părtăşiei Golgota, a scris în blogul său că bărbaţi în camuflaj au năvălit în casa unui pastor din Biserica “Prevestitorul Ioan”, Minsk, în 8 februarie, raportează Christian Megaportal InVictory.org.
Episcopul Brukh, numindu-se avocatul bisericii, a raportat că în acea casă erau 50 de închinători, inclusiv copii cu vârste între 3-12 ani şi o femeie însărcinată.
Un bărbat în camuflaj s-a prezentat ca fiind maiorul Begunov. Nu a existat nicio insignă a autorităţii pe acel om, iar ceilalţi nu şi-au arătat documentele.

“Toţi oamenii, cu excepţia unui bărbat, inclusiv copiii şi femeia însărcinată au fost duşi cu autobuzul la departamentul de poliţie. Acolo au fost intervievaţi timp de trei ore despre viaţa lor personală şi locurile de muncă, apoi au fost eliberaţi.  Închinătorii se rugau şi cântau imnuri în departamentul de poliţie”, a notat preotul în blog.

Potrivit staţiei de radio“Svoboda” (libertatea), bărbaţii în camuflaj au explicat că cineva a telefonat poliţiei şi a pretins că există droguri în casa pastorului.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button