Externe

Nick Vujicic s-a căsătorit cu Kanae Miyahara

Cu câteva zile în urmă, omul fără mâini și fără picioare, predicator australian  Nick Vujicic, care a fost anul trecut și în România, s-a căsătorit cu Kanae Miyahara, fata cu care s-a logodit în 1 august 2011, conform pozelor postate pe pagina lui de Facebook. Ei au avut nunta în data de 12 februarie 2012, în California.
Nicholas James Vujicic (n. 4 decembrie 1982) este predicator și vorbitor motivațional – născut cu Tetra-amelia, o afecțiune rară caracterizată prin absența tuturor celor patru membre. I-a fost greu ca și copil, dar în cele din urmă și-a acceptat handicapul și a început propria organizație non-profit Life without limbs (Viață fără membre) – la vârsta de șaptesprezece ani. El este cunoscut ca vorbitor motivațional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilități, speranță și găsirea sensului în viață.

Acum Nick are 29 de ani şi a învăţat cum să ducă o viaţă bună, cum să fie fericit şi cum, de fapt, în viaţă nu contează două picioare sau două mâini. Azi el se descurcă fără mâini şi fără picioare singur: poate să înoate, să joace golf, să scrie la calculator… şi în principiu să facă orice şi-ar dori să facă.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Felicitari! Nu multe fete si mai ales, nu multi parinti ar fi acceptat aceasta casatorie. Cred ca fata asta a avut niste parinti care au invatat-o ce este adevarat si de cinstit in viata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button