ExterneStiri

UNESCO cere înregistrarea medicilor care obiectează în privinţa avortului

Maeştrii care lucrează pentru catedra bioetică UNESCO, din cadrul Universităţii din Barcelona, fac apel la înregistrarea naţională a doctorilor care nu efectuează avorturi, cu scopul de a „îmbunătăţi” accesul femeilor la „ întreruperea sarcinii”, raportează Life Site News.

Adresându-se presei, directorul catedrei, Maria Casado, şi-a exprimat opoziţia faţă de restricţiile avortului din legea spaniolă, propusă de noul guvern condus de Mariano Rajov, şi a cerut o definiţie mai riguroasă a obiecţiei de conştiinţă pentru medici.

Declaraţiile au fost făcute în timpul unui seminar universitar intitulat “Avort şi obiecţia conştiinţei”, ţinut de către catedra UNESCO din Barcelona, săptămâna trecută, la care au participat membri universitari, avocaţi şi doctori specializaţi în “contracepţie şi sexualitate”.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button