BisericaPersecutiiRugaciune

Ziua Internaționalӑ de Rugӑciune pentru Biserica Persecutatӑ

Duminicӑ, 13 noiembrie 2011 ai ocazia de a te implica ȋmpreunӑ cu biserica din care faci parte la o zi de rugӑciune pentru Biserica persecutatӑ din ȋntreaga lume.

Vocea Martirilor, precum  și alte ministre dedicate pentru a ajuta Biserica persecutatӑ, se vor alӑtura, ȋmpreunӑ cu mii de creștini din lumea ȋntreagӑ, ȋn aceastӑ duminicӑ pentru a se ruga și a-și aduce aminte de suferințele fraților noștri ȋn Hristos.

Vӑ rugӑm sӑ vӑ alӑturați grupului nostru de rugӑciune, și totodatӑ sunteți rugați sӑ vă anunțați cât mai mulți frați. Fie ca Domnul sӑ reverse din binecuvântările lui peste voi !!!

Pe măsură ce persecuţiile se înmulţesc în Iran, mulţi pastori fug pentru a-şi salva vieţile. Păstorii sunt adesea ameninţaţi cu moartea, spunându-li-se să renunţe la Cristos, sau vor fi omorâţi. Rugaţi-vă pentru siguranţa creştinilor din întreg Iranul.

Legea blasfemiei din Pakistan condamnă blasfemia împotriva oricărei religii, dar este aplicată doar Islamului. Adesea, musulmanii folosesc această lege a blasfemiei pentru a-i închide sau a-i ameninţa pe creştini. Rugaţi-vă ca liderii pakistanezi să schimbe legile blasfemiei.
Ȋn Columbia, multe gherile FARC n-au auzit niciodată Evanghelia. Creştinii îşi riscă vieţile pentru a răspândi Evanghelia în zonele controlate de FARC. Rugaţi-vă ca gherilele FARC să audă şi să înţeleagă Cuvântul lui Dumnezeu.
Opresivă şi izolată, Koreea de Nord este unul dintre cei mai răi persecutori ai creştinilor din lume. Cereţi-I Domnului să-I protejeze pe creştinii Nord-Koreeni, şi să le dea puterea de a rezista.
În mijlocul izbucnirii protestelor şi violenţei, creştinilor egipteni tot li se limitează drepturile de a se închina. Sunt ameninţaţi, şi bisericile le sunt adesea distruse. Rugaţi-vă pentru protecţia lui Dumnezeu asupra creştinilor egipteni.
Cel puţin 30 de biserici din Indonezia au fost arse sau închise în 2011. Păstorii s-au confruntat cu arestări şi acuzaţii false. Rugaţi-vă ca congregaţiile bisericeşti din Indonezia să rămână puternice, în ciuda acestor persecuţii continue.
Asia Bibi, soţie şi mamă, este în închisoare, cu sentinţa- la moarte- pentru blasfemie împotriva profetului Mohamed. Ea a făcut recurs la verdict. Rugaţi-vă pentru Bibi şi familia ei.
În ianuarie 2010, Imran Ghafur Masih a primit închisoare pe viaţă şi a fost amendat cu 100.000 de rupii (1.155$ americani), chipurile pentru că ar fi ars pagini din Coran. Rugaţi-vă pentru Imran, care a declarat că el îşi foloseşte timpul din închisoare pentru a studia Cuvântul Domnului.
În Iran, cazul pastorului Youcef Nadarkhani a fost întârziat şi înaintat Liderului Suprem, Ayatollah Ali Khamenei. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să-i convingă inima lui Khamenei să dea câştig de cauză lui Nadarkhani.
Programul VOM’s Bibles Unbound continuă să trimită Biblii creştinilor care au nevoie de ele. Rugaţi-vă ca Domnul să le vorbească şi să-i împuternicească pe fraţii şi surorile dumneavoastră în Cristos care primesc aceste Biblii.
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button