BisericaPersecutii

Oficialităţile sudaneze ameninţă cu demolarea a trei clădiri de biserici

Khartoum, Sudan, 12 octombrie – Autorităţile locale au ameninţat cu demolarea a 3 biserici în Omdurman ca plan de lungă durată ce constă în lichidarea creştinilor din Sudan.
Oficialităţile de la Ministerul Planificării Fizice şi Utilităţii Publice – Khartoum şi-au făcut apariţia la cele 3 biserici din Omdurman în 11 septembrie, ameninţând cu demolarea acestora dacă se vor continua întâlnirile de închinare, au afirmat liderii bisericilor.

Liderii celor 3 biserici din zona Madinat al Fath situată în Omdurman – biserica sudaneză de creştini, biserica episcopală a Sudanului şi biserica romano-catolică, au spus că au fost surprinşi să vadă că oficialităţile guvernamentale vin cu propriile premise bisericeşti care acuză funcţionarea bisericilor fără permisiune. Conform spuselor liderilor, clădirile nu sunt înregistrate la guvern şi acestea nu au cerut nicio permisiune de funcţionare, raportează Compass.

Să ne rugăm:

  • ca planurile diavolului de a spulbera tot ce se poate numi „credinţă” să fie zădărnicite;
  • ca membrii celor 3 biserici să rămână fermi în credinţa pe care o practică;
  • ca Dumnezeu să binecuvânteze Biserica Sa cu mult har şi tărie în proclamarea Evangheliei.
Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button