CampaniiStiri

Bunicii – Semenii noștri

Organizaţia Creştină “Ecce Homo” desfăşoară în perioada 25 septembrie – 9 octombrie 2011 campania de ajutorare “Bunicii – semenii noştri” prin care un număr de 1200 pensionari cu pensii sub 400 de lei vor beneficia de câte un sac de 25 kg cu cartofi pentru iarnă.

Vă invităm să vă alăturaţi campaniei noastre prin donaţii în bani, pentru cumpărarea cartofilor şi acoperirea costurilor privind distribuirea acestora. Orice donaţie din partea dumneavoastră contează!

Pentru mai multe informaţii va rugăm să vă adresaţi la sediul Organizaţiei din str. Henri Barbusse nr. 43 (lângă Fabrica Farmec), tel 0264 437 179, Mobil: 0757921961e-mail: [email protected]. Persoanӑ  de contact: Mihaly Vincze

Sursa: Clujul Evanghelic

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button