Editoriale

Glasul Stӑpânului

Cu mulţi ani ȋn urmӑ, unui om i se furase o oaie. A bӑnuit cine i-a furat-o ṣi a dovedit cӑ acela i-a furat-o.  Dar hoţul spunea ȋntruna cӑ oaia este a lui. Pӑgubaṣul l-a dus la judecatӑ. Judecӑtorul a poruncit sӑ vinӑ amândoi la judecӑtorie ṣi sӑ aducӑ ṣi oaia cu ei. A ţinut pe hoţ cu oaia ȋn camera de judecatӑ, iar pe pӑgubaṣ l-a ȋnchis ȋntr-o camerӑ alӑturatӑ. Apoi a poruncit hoţului sӑ strige oaia pe nume. Hoţul s-a supus, dar oaia nu se sinchisea de strigarea lui. Judecӑtorul a poruncit atunci pӑgubaṣului sӑ strige oaia. Când ṣi-a auzit numele din gura stӑpânului ei, oaia s-a ȋndreptat spre uṣa de unde venea glasul. Aṣa s-a fӑcut dovada cӑ oaia fusese ȋntr-adevӑr furatӑ ṣi a fost ȋnapoiatӑ adevӑratului stӑpân.

Câtӑ ȋnţelepciune a pus Dumnezeu ṣi ȋn lumea necuvântӑtoarelor! Biblia afirmӑ: “Boul ȋṣi cunoaste stӑpânul, ṣi mӑgarul cunoaṣte ieslea stӑpânului sӑu…” (Isaia 1:3). Ce se poate spune despre omul care a fost ȋnzestrat cu mare ȋnţelepciune, cu puterea de a alege ȋntre bine ṣi rӑu, cu putere de a crede cuvintele lui Dumnezeu? O, de-am fi cu toţii care citim aceste rânduri asemenea oilor care-ṣi cunosc glasul Stӑpânului!

Sӑmânţa Bunӑ, România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button