Articole

Total Schimbat.ro la un an

Ȋn data de 25-08-2011, site-ul Total Schimbat.ro a ȋmplinit un an de la lansarea oficialӑ. Pe parcursul anului au fost postate un numӑr de peste 900 de articole, au fost create 34 de categorii, si un numӑr de peste 2000 de cuvinte cheie au fost inserate ȋn articole. De asemenea au fost ȋnregistrate aproximativ 600 de comentarii aprobate ṣi peste 4000 de comentarii spam.
Statistica site-ului: aproximativ 220 000 de vizite.

Site-ul Total Schimbat.ro a luat fiinţӑ la sfarṣitul lunii August 2010 cu iniţiativa de a oferi creṣtinilor de pretutindeni resurse zilnice pentru sӑnӑtatea spiritualӑ a fiecӑruia ȋn parte. Din categoriile site-ului enumerӑm:

  • Resurse Text: Categorii: Articole generale, Mӑrturii, Interviuri, Ṣtiri, Articole pentru Familie, Articole pentru Adolescenţi, Meditaţii, Povestiri cu tâlc, Teme istorice, etc.
  • Resurse Audio: Negative creṣtine, Colinde, Muzicӑ creṣtinӑ, Predici, Interviuri.
  • Resurse Video: Muzicӑ, Predici, Colinde.
  • Alte Resurse: Versuri Cântece, Poezii, Planul de citire al Bibliei, Mesaje Creṣtine, etc.

Muţumim tuturor care s-au alӑturat site-ului nostru pânӑ acum, fiind membri ai Echipei Total Schimbat.ro, dar mulţumim  ṣi acelora care au contribuit la site cu articole,  ṣtiri, resurse audio, etc.

Cei care doriţi sӑ contribuiţi ȋn continuare la site pentru ȋmbunӑtӑţirea acestuia, ne puteţi trimite resursele voastre la adresa: [email protected], sau ȋmi puteţi scrie un mesaj personal la adresa: [email protected]

Fondator Total Schimbat,
Silviu Firulete

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button