Stiri

Înscriere – Centrul Roman de Studii Transculturale, Constanța!

Centrul Roman de Studii Transculturale, Constanța oferă instruire misionară avansată și pregatire temeinică pentru misiunea transculturală, îmbinând eficient predarea teoretică la clasa cu practica efectuată de studenți în zonele de misiune. Programul școlii are o durată de doi ani: cursuri biblice de bază și cursuri introductive despre misiune în anul întâi, iar în anul doi – instruirea specifică în domeniul misiunii.
Înscrierile se pot face pană la data de 15 august. Absolvenţii altor instituţii biblice se pot înscrie direct în anul II.

CRST oferă și cursuri modulare! În perioada 26 august – 07 octombrie 2011 se desfășoară o nouă sesiune de “Studii Internaţionale despre Islam din România” predate de profesori cu experiență și reputație internațională. Cei interesaţi pot opta pentru pachete de două, patru sau şase săptămâni.

Pentru detalii apelaţi Centrul Roman de Studii Transculturale telefonic: 0241-583246, 0741-159203, prin e-mail la: [email protected] sau vizitați site-ul www.crst-ct.ro.

Cu respect,
Daniel Bujeniță

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button