Stiri

Centrul Creştin „Casa Iosana”

Casa Iosana

De curând, în Arad (Romania) s-a deschis un Centru Creştin de Îngrijire Bătrâni, creştini din diferite biserici din ţară şi străinătate, indiferent de denominaţiune religioasă, văduve şi orfani creştini, care sunt părăsiţi de cei dragi dar îl au pe Dumnezeu în inima lor şi credinta în El. Se oferă casă şi masă, în regim de hotel 3 stele, într-o vilă modernă, cu doua etaje, şi tot confortul, inclusiv piscină şi grătar, într-o curte minunată, cu spaţii verzi, ideală pentru odihnă şi recreere.

„Casa Iosana” este o asociaţie non-profit care are ca scop principal oferirea de ajutor concret pentru oamenii aflaţi în nevoie, în toate cele trei aspecte: material, moral şi spiritual. Ca rezultat al rugăciunilor începute acum peste 7 ani, centrul creştin şi-a inceput activitatea la sfârşitul anului 2010. Principalul domeniu de activitate este îngrijirea bătrânilor, având la dispoziţie o locaţie cu 15 camere, în oraşul Arad. Alte domenii în care suntem implicaţi sunt ajutarea familiilor nevoiaşe şi a oamenilor fără adăpost, existând programe în derulare şi planuri de dezvoltare a activitatii. De asemenea, asociaţia este implicată în activităţi misionare şi în constructia de biserici în Romania.

Mai multe detalii găsiţi pe www.casa-iosana.ro

Pentru Contact:

Str. Fulgerului nr. 24, Arad, jud. Arad

Tel/Fax: (+40) 765 076 392; (+40) 771 441 996; (+40) 755 565 498;

Mai jos vă punem la dispoziţie şi câteva imagini de la Centrul Creştin “Iosana”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button