Stiri

Eveniment Caritabil de Paste

„Fitzuica” si Fundatia Romania ProCulture te invita la un eveniment special cu ocazia Sarbatorii Pastelui – un eveniment care sa ne aduca pe noi toti mai aproape de esenta sarbatorii. Totodata, fiecare participant va avea ocazia sa ia parte la proiectul prin care dorim sa ajutam copiii din cadrul fundatiei „The Door” (www.thedoor.ro) Invitati speciali: Adi Gliga si Sunny Tranca. Participarea la evenimentul de Paste nu este conditionata de contributia pentru ajutorarea fundatiei „The Door”. Te asteptam Luni, 18 aprilie, ora 18:30 la Sediul Fitzuica, Aleea Lacul Morii, nr. 3(in spate la BDT Ford), sector 6, Bucuresti

„Fitzuica” si Fundatia Romania ProCulture te invita la un eveniment special cu ocazia Sarbatorii Pastelui – un eveniment care sa ne aduca pe noi toti mai aproape de esenta sarbatorii. Totodata, fiecare participant va avea ocazia sa ia parte la proiectul prin care dorim sa ajutam copiii din cadrul fundatiei „The Door” (www.thedoor.ro) Invitati speciali: Adi Gliga si Sunny Tranca. Participarea la evenimentul de Paste nu este conditionata de contributia pentru ajutorarea fundatiei „The Door”. Te asteptam Luni, 18 aprilie, ora 18:30 la Sediul Fitzuica, Aleea Lacul Morii, nr. 3(in spate la BDT Ford) Te asteptam cu drag!

Sursa: www.fitzuica.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button