ExterneStiri

Un nou cutremur violent a lovit Japonia în dimineaţa aceasta

Un nou cutremur violent, cu magnitudinea 6,6 grade pe scara Richter, s-a produs sâmbătă dimineaţă în Japonia, în prefectura Niigata, din nord-vestul ţării. Cutremurul s-a produs la scurt timp după ora 4.00 (vineri, 21.00, ora României).

Conform televiziunilor, acest nou cutremur a provocat alunecări de teren şi avalanşe.

Replici violente ale celui mai puternic cutremur înregistrat vreodată în Japonia, seism cu magnitudinea de 8.9 grade pe scara Richter, se produc în continuare pe coasta de nord-est a Japoniei.

La ora 21:08, autorităţile din Japonia au anunţat un nou bilanţ al cutremurului: 384 de persoane decedate şi 547 sunt date dispărute.

Premierul României, Emil Boc, i-a transmis omologului său japonez Naoto Kan un mesaj în care îşi exprimă solidaritatea cu poporul japonez şi compasiunea faţă de victimele cutremurului.

Potrivit site-ului www.evz.ro, cutremurul de 8,8 pe Richter care a lovit azi Japonia bate nu doar recordul magnitudinii, ci s-ar putea să fie şi cel mai costisitor pentru niponi. Pagubele ar putea depăşi 100 de miliarde de dolari.

Sursa: Flacăra Închinării

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button