Stiri

Ema Repede (Moroșan) și soțul ei au avut accident. Rugați-vă pentru ei!

Azi noapte, la puţin timp după ora 00.00, pe DN 17, la ieşirea din Sieu-Magherus spre Crainimat, Cristian Repede de 24 ani din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Beclean – Bistriţa, din cauză căci a adormit la volan, a pierdut controlul autoturismului, părăsind astfel carosabilul şi s-a răsturnat în partea dreapta. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei Emanuela Repede de 24 ani, care a fost transportată la Spitalul de Urgență Județean Bistrița, ne informează Citynews.ro

Cristian Repede se află în afara oricărui pericol, însa, starea lui Ema Repede e instabilă, și va fi transportată la Târgu Mureș  pentru  analize la coloană.

Rugaţi-vă pentru familia Repede, în special pentru Ema care se află într-o situaţie mai gravă.

Ema este imobilizată acum, însă fractura nu e adâncă, nu a ajuns la măduva coloanei, poate să își miște mâinile și picioarele. Luni va fi transportata la Cluj Napoca pentru investigații mai serioase la coloană.

Ea poate să vorbească, și medicii sunt optimiști cu privire la starea ei. Va fi un proces mai greu de recuperare, așa că vă rugam să o susținem în rugăciune.

Citeste si: „Ema Repede va fi operată mâine, 8 Martie 2011

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

4 Comments

  1. STIM CA DOMNUL NE VA ASCULTA!!!DOMNUL SA TE VINDECE CURAND SI SA TE DUCI ACASA LA CEIDRAGI!DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE!MA ROG PENTRU TINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button