SocialStiri

În Haiti înflorește traficul de ființe umane

Cutremurul din Haiti a ridicat rapid numărul de copii care au rămas pe străzi și au fost supuși pericolului crescând de a fi implicați în traficul de carne vie. Părinții disperați, incapabili să aibă grijă de proprii copii, îi vând pentru numai 1.20$ traficanților, ce le promit o viață mai bună copiilor lor.

Realitatea însă este mult mai dură și complet diferită. Unii sunt introduși în rețeaua de prostituție, dar o mare parte sunt dați spre adopție ilegală.

Una din soluții de a reduce numărul de copii implicați în trafic de ființe este de a reduce procentul populației vulnerabile. Acesta și este unul din scopurile Organizației Baptist Haiti Mission, de a aproviziona cu câte un suport familiile vulnerabile cu ajutorul bisericilor și școlilor.

Părinții care și-au vândut copiii sunt foarte disperați. Iar misionarii din Haiti caută ca în afară de ajutorul și sprijinul zilnic pe care îl acordă acestor părinți, să le vestească, în primul rând, Evanghelia.

Liderii misionari din Haiti ne îndeamnă să ne rugăm pentru oamenii din Haiti ca să fie puternici și capabili să reziste atracțiilor voodoo-ismului (credința în farmece, magii) și să nu-și vândă copiii pentru un dolar sau doi ca să poată exista.

Cu referire la: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button