ExterneStiri

Lady Gaga mai prezentă pe Google decât Iisus

Lady Gaga a speriat lumea. Mulți văd în ea un model. Probabil că au și postere cu ea pe ușa de la cameră. Aș putea spune că e greu de ales o poză care să o identifice ușor. Eu unul nici nu știu cum arată în realitate această hidoasă creatură. La câte look-uri a schimbat nici nu o pot descrie dacă poliția mi-ar cere un portret. Cu toate acestea, femeia ce este pronunțat de gâște a devenit atât de populară încât lumea e înnebunită după ea. O lume nebună înnebunită după o nebună. Tragic. Uite, spre exemplu pe facebook are 18.226.912 fani mai mult chiar decât Obama care are 13.634.856.

Cu câteva zile în urmă am zis să văd cât de tare e pe Google această divă. Am folosit bine cunoscutul Googlefight.  Și nu mi-a venit să-mi cred ochilor ce am văzut. Lady Gaga este mai prezenta pe Google decât Barack Obama, Leonardo DaVinci, Adolf Hitler, Albert Einstein și mulți alții. Tot încercam să găsesc pe cineva care s-o doboare. Și am scris simplu: Jesus.

Rezultatul l-am fotografiat și l-am postat în acest articol. E grav din punctul meu de vedere. E prea grav…numele acelei demonizate este mai prezent pe Google decât englezescul Jesus. Va să zică, lumea asta scrie mai mult despre Lady Gaga decât despre Iisus. Eu nu mai am cuvinte. Nu știu ce ar trebui făcut, nu știu dacă lumea asta mai e normală.

Pur si simplu fratilor si me mine ma mira faptul acesta !!!

Sursa: Alt Om.Com

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close