ExterneStiri

Americanii susțin companiile cu valori creștine

Mulți locuitori ai SUA susțin companiile ce se ocupă cu afacerile și au valori creștine.

Potrivit sondajului efectuat de grupul „Barna” în SUA, 43% din adulții americani sunt gata imediat să cumpere un anumit produs al companiilor creștine, 51% au răspuns că le este indiferent și doar 3% au declarat că nu ar cumpăra nimic de la aceste companii.

Site-ul Christian Post informează că o treime din interogați sunt gata să procure produse de la companiile care susțin și răspîndesc religia creștină. Cumpărătorii interesați de aceste companii sunt femeile în vârstă (de la 65 ani în sus), cuplurile căsătorite cu copii mici și născuți în perioada exploziei demografice din SUA (anii 1945-1955).

Potrivit lui Don Barefoot, directorul unei mari rețele de companii „C12”, ale căror valori sunt cele creștine, secretul-cheie a succesului acestor afaceri este încrederea și atenția asupra nevoilor clientului.

Cu referire la: Moldova Crestina

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close