ExterneStiri

Parlamentul din Peru nu acceptă ”căsătoriile” homosexuale

Conform unui sondaj național realizat în Peru la începutul lunii februarie aproximativ 75% din peruani s-au declarat împotriva ”căsătoriilor” homosexuale.

Ca urmare, Parlamentul a luat decizia de a stopa discuțiile pe baza proiectului de lege cu privire la ”căsătoriile” cetățenilor de același sex. Aceste ”căsătorii” sunt împotriva Constituției din Peru, conform căreia căsătoriile au loc între bărbați și femei.

În același timp, reprezentantul episcopilor catolici prezent la ședința Parlamentului, Pedro Bustamante, s-a arătat îngrijorat că deși ”decizia cu privire la legalizarea ”căsătoriilor” de același sex nu a fost luată, nu a fost făcută nicio declarație conform căreia aceste ”uniuni” ar fi condamnate.”

Președintele Parlamentului a confirmat că un nou proiect de lege la acest subiect nu va fi discutat în următoarele luni.

Sursa: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button