Interviuri

Interviu cu Maria Morariu

Ori Îl iei pe Isus cu tine şi la prieteni, să vadă ce prieteni ai tu, şi în serile de discotecă sau în baruri, să vadă unde mergi tu, ORI ÎL DUCI CU TINE PESTE TOT, ORI NU-L DUCI.

Maria Morariu a lucrat ca bibliotecară la Universitate în urmă cu câţiva ani. Era divorţată, deziluzionată, fără rost pe lume.

Reporter:

A încercat ştiinţe oculte, radiestezie, New Age, diferite curente filozofice, training autogen. Toate acestea doar ca să îşi găsească pacea sufletului şi sensul în viaţă. Dar n-a găsit nimic şi a fost tot mai goală şi pustie în suflet.

Chiar dacă şi la acele întâlniri oculte se începea cu rugăciunea Tatăl nostru, ea şi-a dat seama că ceea ce se petrecea acolo nu era în regulă.

Maria Morariu:

Aceasta este una dintre strategiile lui Satan: să-ţi prezinte o informaţie în care 20% este adevăr, DAR 80% ESTE  MINCIUNĂ.

Reporter:

Acum Maria a cunoscut ADEVĂRUL 100%. A căutat în biserici, în mănăstiri, un îndrumator, o cale… dar lipsea ceva… Până la urmă a găsit CALEA – pe Domnul Isus Cristos. La un moment dat, a descoperit Radio Vocea Evangheliei.

Maria Morariu:

Emisiunile de la radio m-au ajutat enorm de mult. Aveam o nevoie atât de acută şi adâncă să înţeleg Biblia pe măsura minţii mele.

Reporter:

Tot de la radio a înţeles ce înseamnă şi NAŞTERE  DIN  NOU, care este, de fapt, esenţa creştinismului.

Maria Morariu:

Până nu am înţeles acest lucru, eram doar un „împlinitor de ritualuri”, dar nu cunoşteam şi nu întelegeam ESENŢA.

O emisiune care m-a marcat foarte mult, vorbea despre trăirea împreună cu Cristos. Se spunea: „După ce intră Cristos în viaţa ta, Îl inviţi în sufragerie, în primul rând. Apoi în bibliotecă, să vadă ce cărţi citeşti şi cu ce îţi umpli mintea, apoi în atelier, să vadă ce lucrezi…

DAR, în cămară… acolo unde sunt lucrurile pe care numai tu le ştii şi pe care nu vrei să le vadă alţii… nu-L laşi să intre. Doar tu ţii cheia de acolo”.

Şi atunci provocarea era: „Ori Îl iei pe Isus cu tine şi la prieteni, să vadă ce prieteni ai tu, şi în serile de discotecă sau în baruri, să vadă unde mergi tu, ORI  ÎL  DUCI  CU  TINE  PESTE  TOT,  ORI  NU-L  DUCI.

Isus ne spune că pentru asta a venit în lume – pentru păcătoşi. El îţi cere cheile de la cămările ascunse ale sufletului şi ale vieţii tale, şi EL va face curăţenie”.

În acel moment, fiind singură acasă şi ascultând radioul, m-am pus pe genunchi şi am spus:

„Doamne, din această clipă eu vreau să-mi predau întreaga viaţă în mâinile Tale şi de acum încolo, oriunde voi merge, fie că este zi sau noapte, fie că este serviciu sau prieteni, oriunde aş locui, noi doi VOM  MERGE  ÎMPREUNĂ.  TU  EŞTI  PROPRIETARUL  VIEŢII  MELE,  IAR  EU  SUNT  CHIRIAŞUL”.

Reporter:

La început, prietenii au criticat-o: „Ce-ai păţit, te-ai prostit, ţi-ai pierdut minţile, devii obtuză, rigidă, bigotă? Cum se poate aşa ceva?”. Atunci s-au rupt prietenii vechi de 20 de ani, deoarece prietenii nu i-au putut înţelege alegerea. Aceasta a însemnat izolare faţă de prieteni.

Maria şi-a predat viaţa în mâna Domnului, a urmat Seminarul Teologic, apoi Domnul a chemat-o în lucrare.

A lăsat imediat postul călduţ şi frumuşel de bibliotecară şi a plecat să urmeze chemarea Domnului.  Câţiva ani a fost misionară în Israel, în zona arabă. Era într-un spital arab din Betleem când se dădeau luptele de la Biserica Naşterii Domnului. A fost evacuată, împreună cu tot spitalul. Chemarea ei este pentru arabii necreştini din Israel.

Domnul a hotărât ca Maria să se întoarcă la El prin intermediul emisiunilor de la Radio Vocea Evangheliei. În acest mod Duhul Sfânt a atins coarda care trebuia din sufletul şi mintea Mariei.

Ioan Ciobotă, RVE

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button