SocialStiri

Billy Graham a spus într-un interviu: “Timpul meu este limitat pe acest pământ”

Billy Graham a dat primul său interviu după mai mulţi ani în cazul în care a spus că, dacă ar avea şansa de a trăi viaţa din nou ar petrece mai puţin timp în călătorii, prelegeri, şi mai mult timp în studiu, meditaţie şi rugăciune.

Evanghelistul, care are acum 92 de ani, întrebat de Van Susteren, de la Fox News,  dacă are speranţă, a spus că are o mare cantitate de speranţă, pentru că el este un credincios în Isus Hristos, care a înviat din morţi şi “este în viaţă în acest moment.”

“Soţia mea este în ceruri. Sper să o văd cu siguranta în viitorul apropiat, deoarece am 92 ani acum şi ştiu că timpul meu este limitat pe acest pământ “, a spus Graham. “Dar am mari speranţe că voi fi în viaţa de apoi. Şi voi fi acolo, pentru că Isus Hristos a murit pentru mine pe cruce şi a  înviat. Şi acest lucru îmi dă multă speranţă. “

“M-am dus la prea multe locuri din întreaga lume”, a spus el. ”Dacă aş putea face acest lucru din nou, mi-ar place să petreac mai mult timp în meditaţie şi rugăciune şi i-aş spune Domnului cât de mult îl iubesc şi ador, şi cât de mult aştept timpul care să îl petrec împreună cu El pentru veşnicie.”

Sursa: StiriCrestine.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button