SocialStiri

Iosif Ţon, interzis la Radio Vocea Evangheliei

Pastorul Iosif Ţon, unul dintre cei care au pus bazele postului de radio Vocea Evangheliei,  a ajuns să fie interzis la acest post printr-o decizie AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor). Poziţional,  Iosif Ţon se află în afara cultelor care sunt de drept proprietarele postului de radio.  Deoarece, în urma ultimelor declaraţii, Iosif Ţon se află mai aproape de penticostali, acesta poate fi din nou prezent pe frecvenţa Vocea Evangheliei doar dacă aderă la acest cult. Până vor fi clarificate lucrurile, se pare că Iosif Ţon nu se va mai auzi la Suceava pe frecvenţa Vocea Evangheliei.

Sursa: Suceava Evanghelica

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

3 Comments

    1. sa ne ajute bunul Dumnezeu sa IL intilnim in fiecare zi in faptele noastre si sa fim calauziti de Duhul Sfint in tot ce facem…asta face si iosif ton…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button