SocialStiri

Și Societatea Misionară Română a încheiat conturile cu Iosif Ţon

Site-ul http://gtgospel.wordpress.com/ ne comunică faptul că Iosif Țon a fost îndepărtat (de data asta într-un mod elegant) din poziția deținută în bordul Societăţii Misionare Române. Pentru că documentul care dovedeşte aceasta este la rezoluţie mică, vă ofer transcrierea sa:

28 decembrie
Comunicat

Din 1968 şi până în prezent Societatea Misionară Română este dedicată să ducă Evanghelia poporului român şi continuă să facă aceasta prin cărţile publicate, prin activităţile de formare spirituală şi intelectuală a tinerilor, prin susţinerea păstorilor şi misionarilor din zonele mai puţin evanghelizate, cât şi prin grija faţă de orfani şi familiile în nevoie din România.

După pensionarea sa în 2004, Dr. Iosif Ţon a continuat să colaboreze cu Societatea Misionară Română în mai multe proiecte din România, ca misionar internaţional. În toamna aceasta a simţit chemarea specială de la Dumnezeu să se dedice unei lucrări focalizate spre o trezire spirituală în România, şi pentru a avea toată libertatea să se angajeze total în această lucrare bordul de directori ai Societăţii Misionare Române l-a eliberat pe Dr. Iosif Țon din toate responsabilitățile față de Societatea Misionară Română începând cu 1 ianuarie 2011.

Dorim să exprimăm şi pe această cale aprecierea deosebită şi recunoştinţa pentru rolul pe care Dr. Iosif Ţon l-a avut în conducerea Societăţii Misionare Române ca Preşedinte, din 1981 până în 2004, şi apoi ca misionar internaţional. Îi dorim de asemenea sănătate deplină şi ne rugăm ca binecuvântarea lui Dumnezeu să îl însoţească în lucrare.

Suntem încredinţaţi că Dumnezeu va conduce şi va binecuvânta în continuare lucrările Societăţii Misionare Române, pentru gloria Lui.

În slujba Domnului Isus Hristos,
Dr. Livius T. Percy
Preşedinte SMR

Sursa: Rascumpararea memoriei

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button