Meditatii

Singur? Bolnav?

Crăciunul ! Nu toţi sunt fericiţi şi veseli când se gândesc la această sărbătoare. Unii se tem de singurătatea acestor zile.Aparţineţi şi dumneavoastră de aceşti oameni singuratici? Poate nu aveţi o familie, unde să vă petreceţi acest timp. Poate copii au plecat la schiuri şi v-au lăsat singuri in aceste zile, poate starea sănătăţii dmneavoastră este atât de rea, încât trebuie să staţi în casă sau chiar în pat şi simţiţi în mod dureros singurătatea.

Indiferent în ce situaţie vă găsiţi, încercaţi să gândiţi în aceste zile la Copilul din iesle şi să vă preocupaţi cu El, Domnul Isus Hristos. Ciţiţi istoria naşterii lui Isus  Hristos din Evanghelia după Luca, capitolul 2! Ceea ce scrie acolo este valabil pentru fiecare personal: “Astăzi…vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.” Domnul Isus a venit pe pământ cu scopul de a salva păcatişii, spre a le oferii o viaţa mai fericită, un viitor minunat, şi ceea ce este mai important…viaţa veşnică împreună cu Tatăl nostrum cel Ceresc. Isus doreşte să fie Mântuitorul tău personal, dar nu a fos sufficient că a devenit om, pentru ca păcatele noastre să fieînlăturate din faţa lui Dumnezeu, ele trebuiau să  fie ispăşite. De aceea prin moartea Sa pe cruce, Domnul isus a rezolvat problema păcatelor noastre, aşa încât Dumnezeul cel Sfânt îl poate ierta pe orice om e îşi recunoaşte în faţa Lui vina sa. Domnul Isus a venit pe pământ şi pentru dumneavoastra, care sinteţi singuri !!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button