Recenzii CarteStiri

Nou la Libraria Kairos: Ajutor, am nevoie de cineva!

„Walter Heidenreich este un exemplu viu de eliberare, nu numai de pacat, dar si de efectele pacatului. Lucrarea pe care o face în Lüdenscheid si în alte parti ale lumii contine inima Evangheliei.” John Wimber, Fondator si lider Vineyard International

„Povestea lui Walter m-a acaparat si nu mi-a mai dat drumul. Am ras si am plans, dar mai mult decat toate, am redescoperit o noua credinta. Daca si-ai pierdut speranta, citeste aceasta carte.” John Dawson, Lider international Tineri Pentru Misiune (YWAM)

comanda

Aceasta cartea, tradusa acum si în limba romana, exista deja în limbile rusa, engleza, portugheza, franceza, finlandeza, tailandeza, georgiana, mongola si mongola veche. Aceasta este o dovada actualitatii si importantei ei pe plan international.

Walter si Irene Heidenreich traiesc în Lüdenscheid, Germania. Ca si presedinte al organizatiei HELP International, Walter calatoreste în tari de pe mapamond, încurajând si ridicând oamenii, aducându-le Vestea Buna si dragostea lui Dumnezeu.

Detalii la www.EdituraKairos.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button