ConcerteSocialStiri

Librăria Gramma vinde bilete pentru concertul cu Michael W. Smith de la Debrecen, Ungaria

via youtube.com

Gramma vă pune la dispoziție achiziția de bilete online. După concertul fantastic de anul trecut de la Budapesta, unde au participat peste 5000 de oameni, Michael W. Smith, cel mai cunoscut reprezentant al muzicii uşoare creştine, va vizita din nou Ungaria într-un turneu WONDER TOUR 2010, în care îşi va prezenta noul album.

Concertul va fi susţinut în data de 11 noiembrie 2010 la Debrecen, în sala de concert Fonix, cea mai modernă sală din regiune. În ultimii ani au mai cântat aici artişti cunoscuţi, precum Lenny Kravitz, Bryan Adams și Gaither Family. Datorită poziţionării favorabile, în afară de vizitatorii din Ungaria, aşteptăm oameni şi din România, Slovacia și Ucraina.

Fonix Csarnok,
Kassai ut.28,
H-4028, Debrecen, Ungaria

Biletele la acest concert, comandate pe site, vor fi expediate, începând cu data de 20 septembrie, prin curierat. Se pot comanda și bilete de grup, cu reducere.

Mai multe detalii și comenzi pe site-ul www.gramma.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button