ConferinteEvenimente

Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini din România 2019

Vineri seara, în data de 3 mai 2019, ora 19.00, în cadrul conferinței Business as Mission organizată la JW Marriott București, va avea loc o întâlnire special dedicată oamenilor de afaceri creștini din România. Evenimentul, organizat cu sprijinul asociației Good Bureau, își propune să adune la un loc creștini implicați în afaceri și antreprenori din toată țara cu scopul de a crea oportunități de colaborare și conectare.
Ne dorim să construim împreună o comunitate ce practică promovarea valorilor creștine și a unei relații personale cu Dumnezeu prin intermediul antreprenoriatului.

Pentru detalii despre evenimentul „Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini din România” vă rugăm să vizitați:

https://bamconference.eu/intalnire-oameni-afaceri-crestini/

Evenimentul face parte din conferința internațională „Business As Mission”, care va avea loc în perioada 3-5 mai, la JW Marriott București, pentru prima dată în Europa.
Desfășurat pe durata a trei zile, evenimentul va oferi o imagine de ansamblu a ceea ce se întreprinde la nivel mondial în rândul misiunii prin intermediul afacerilor și al domeniului profesional.

Toți vorbitorii participanți au în comun experiența practică de viață în domeniul BAM (Business As Mission), precum și mărturii personale ale modului în care întregi comunități și vieți personale au fost schimbate datorită acestei viziuni asupra misiunii.

De ce să participi?

– Vei descoperi cele mai bune practici de misiune manifestate prin intermediul afacerilor prezentate de experți în diferite domenii.
– Te vei conecta cu oameni din întreaga lume, care împărtășesc viziuni și opinii diferite, despre un mod inovator de a-L arăta pe Dumnezeu în societate.
– Vei asculta și vei lua parte la studiile de caz care te vor inspira în călătoria ta în domeniul profesional.
– Descoperi oportunități pentru colaborări și stagii de practică în companii cu rol prioritar misionar și, de asemenea, vei învăța mai mult despre rolul-cheie al misiunii în cadrul strategiei globale de afaceri din prezent.
– Vei înțelege ce înseamnă o afacere din punct de vedere misionar și vei afla cum poți influența liderii comunității tale.

Pentru programul complet, lista vorbitorilor și înscriere vă rugăm să vizitați: https://bamconference.eu/

Să ne vedem cu bine!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button