EvenimenteTabere

Tabăra de misiune Wycliffe Romania 2018

Te așteptăm în tabăra de misiune 2018!

Dorești să afli mai multe despre misiune? Vrei să te rededici lucrării lui Dumnezeu? Vrei să fii înflăcărat din nou? Atunci vino în tabără să vezi cum Dumnezeu lucrează în mod minunat! Vei pleca împrospătat și încurajat! Aceasta poate fi experiența ta cea mai frumoasă!

Câteva mărturii din partea celor care au participat în taberele precedente:
”Am înțeles că nu trebuie să fii un om extraordinar pentru a fi misionar, ci este o chemare pentru fiecare creștin. Am înțeles că poți și trebuie să te implici în Evanghelizarea lumii, fie că te rogi, fie că dăruiești, fie că mergi într-un loc necunoscut.”

”Am mers în această tabără cu multe întrebări, cu durere în suflet. Dar am ajuns acasă cu o inimă plină de dragoste și pace de nedescris, deoarece Dumnezeu a folosit acest cadru ca El să-mi vorbească.”

”Tabăra aceasta a fost pentru mine cea mai mare motivare a vieții de până acum.”

”Mi-am dat seama că Dumnezeu are un plan cu viața mea și îl va duce la îndeplinire!”

”În tabără vei fi provocat de Dumnezeu, vei fi încurajat și umplut de dragostea Lui pentru alte popoare. Dumnezeu te va binecuvânta și te va pregăti pentru o aventură cu El. M-aș bucura să ne vedem acolo! ” Ruben Dubei, Director Executiv Wycliffe România

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button