BisericaMisiune

Întăreşte-te şi îmbărbătează-te! – Familia Dumitriu

europe-romaniaAcesta este motto-ul sub care am fost călăuziți de Domnul în ultimele trei luni de slujire. Am avut nevoie de el din plin, având în vedere încercările prin care întreaga organizație a trecut și încă trece. Totodată, acestă perioadă este una de răscruce în viața noastră de slujire, în care dorim cu toată inima, să auzim glasul Lui și să-L urmăm oriunde El ne va trimite!

Spunem acesta pentru că acum, mai mult ca oricând, simțim că Domnul dorește să facă o schimbare și că El dorește să luăm în “stăpânire toată țara pe care El ne-a dat-o” (Iosua 18:3). În Cuvântul Lui găsim curaj și încredere în El pentru orice lucrare la care El ne cheamă.

Vă invităm la Tabăra de Misiune de la Mărișel, Cluj în perioada 18-24 iulie.

ÎNSCRIEREA – Se face online aici.

Această tabără este o oportunitate să aflați mai multe despre misiunea lui Dumnezeu și cum să fiți parte din ea. Vor participa adolescenți, tineri și oameni în floarea vârstei. Se va preda cursul Kairos (se va acorda un atestat) care pune o bază solidă teologică pentru misiune transculturală.

Se vor prezenta domeniile de implicare în misiune externă ale agențiilor APME și Wycliffe. Vor fi foarte multe mărturii ale misionarilor români din întreaga lume. Va fi prezent și Ruben Dubei, misionar în sudul Africii. Nu rata această ocazie!

Încă mai sunt locuri. Rugați-vă ca Domnul să trimită oamenii a căror inimă El a pregătit-o pentru a fi parte din planul Său, de a duce Cuvântul până la marginile pământului.

Dacă știți pe cineva care ar putea fi interesat, vă rugăm să îi transmiteți această informație. Mulțumim!
În același scop al îmbărbătării și incurajării reciproce, în perioada 29 iunie – 4 iulie a avut loc Tabăra Member Care, la Valea Drăganului, sub egida PIM (Parteneri în Misiune). Această tabără a fost dedicată lucrătorilor și misionarilor români, pentru a avea un cadru potrivit pentru a a se descărca de problemele lor, pentru a fi încurajați și pentru odihnă. Au fost peste 60 de participanți. Noi am făcut parte din echipa de organizare, am coordonat un grup de părtășie și ne-am ocupat de partea foto-video. Aici este o GALERIE FOTO.

Mulțumim bisericii noastre (BBSO) pentru aportul avut pentru susținerea financiară a 3 voluntari care au lucrat cu copiii participanților și au adus multă bucurie în inima lor. Copiii nu voiau să se mai despartă de ei. Misionarii au fost de asemenea foarte mulțumitori pentru acestă tabără care, conform mărturiei lor, a adus un moment unic de respiro în viața lor. Slavă Domnului!

În Iunie s-a terminat și procesul de aderare al lui Luminița M., care va sluji într-o țară  din Sudul Asiei. Ea în zilele acestea a plecat pentru 3 luni la studii în aceasta țară. Ne bucurăm că ea face parte din misionarii trimiși din România pentru vestirea Evangheliei.

Pe lângă atacurile spirituale, am avut și o perioadă destul de plină cu diferite boli. Mihai a avut din nou un blocaj la spate din cauza herniei de disc. A durat o perioadă recuperarea lui, să poată umbla din nou și să să facă mișcări mai complexe. Și acum e sensibil și nu poate ridica greutăți mai mari. Hajni a trecut și ea prin mai multe tratamente cu antibiotic, care i-a afectat și stomacul. A fost obositor pentru ea să aibă 4 tratamente cu medicamente tari într-o perioadă de 2 luni.

Echipa de birou Wycliffe România are nevoie de mai mulți lucrători, pentru că de multe ori nu facem față tuturor necesităților, în ceea ce privește lucrurile administrative, solicitările misionarilor de pe câmp, sau ale noilor candidați, și în privința mobilizării la misiune în România. Avem nevoie de ajutor în special pe domeniile: resurse umane, mobilizare. Știm din propria experiență că nu e ușor să strângi suport financiar pentru aceste domenii care sunt marginalizate și nu par atât de importante, dar ele sunt vitale pentru funcționarea organizației și pentru ca misionarii să poată fi trimiși și susținuți pe câmpul de misiune. Rugați-vă ca Domnul să ridice slujitori în aceste domenii! Mulțumim tuturor celor care sunteți parte din această lucrare prin rugăciune și suport financiar. Domnul să vă binecuvânteze și să vă umple de bucuria părtășiei cu El!

Deși suntem la 90% din bugetul necesar, suntem mulțumitori Domnului că El ne va purta de grijă!

Mulțumim Domnului pentru:

  • că El ne face părtași planului Său de mântuire a Lumii
  • că tabăra de odihnă pentru misionari și-a atins scopul
  • că, prin puterea Lui am trecut și peste încercările din ultimul trimestru
Rugați-vă pentru noi:
  • călăuzire pentru slujirea noastră în viitor;
  • noi lucrători care să se alăture echipei de birou;
  • creșterea suportului în rugăciune și financiar;
  • El să ne deschidă ochii să vedem protecția Sa (II Împ. 6:17);
  • mântuirea rudelor noastre.

Cu dragoste în Cristos,

Hajni și Mihai

Hajni și Mihai Dumitriu sunt membrii Wycliffe din 2011, respectiv 2013.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button