ExternePoliticStiri

Prima biserică satanică în Ucraina înregistrată ilegal

_29568Recent, comunitatea religioasă din Ucraina, a fost înfuriată de informaţiile mass-media relatate despre regiunea Cheskassy, în satul Pastorskoe, asupra comunităţii religioase “Bozhychi” (Biserica lui Satan), care pretinde închinarea în faţa satanei, care presupune că a fost înregistrată official, relatează The Christian Telegraph, cu referire la serviciul de presă Paul Unguryan.

Alexander Turchinov, ca președinte al Radei Supreme a Ucrainei și unul dintre liderii partidului „Frontul Popular”, a susținut inițiativa unei asociație apărătoare pentru protecția valorilor creștine prin depunerea unei cereri la Ministerul Justiției, Ministerul Culturii din Ucraina, Serviciul înregistrării de Stat a Ucrainei, Kiev-Administrația Regională de Stat, precum și Biroul Procurorului General să ia măsuri corespunzătoare pentru a anula înregistrarea comunității satanice „Bozhychi.”

În conformitate cu instrucțiunile președintelui Parlamentar, autoritățile au efectuat o anchetă pe această temă și au inițiat proceduri penale împotriva șefului comunității satanic Nebogi SV pentru fals și fals în declarații pentru documentele de înregistrarea a comunităţii religioase “Bozhychi” (Biserica lui Satan), care de asemenea este şi o incitarea la ură religioasă. În plus, Administraţia Regională de Stat, care a efectuat înregistrarea „comunităţii religioase “Bozhychi”, a predate documentele către instanța de judecată pentru a anula înregistrarea societății.

„Mulțumesc, reprezentanților bisericilor pentru picioare de pază, spiritualitate și sprijinul țării noastre în rugăciune! Rugați-vă pentru viitoarele alegeri și pentru creștinii din parlament, pentru continuarea lucrărilor spirituale în guvern și parlament”, a declarat Pavel Unguryan, coordonatorul asociației deputaţilor “Pentru spiritualitate, moralitate și sănătatea Ucrainei”.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button