Ziua Naţională de Rugăciune pentru Pacea Ierusalimului

In Biserica, Rugaciune, Stiri

ZNRPIRugăciunea – cea mai bună armă de apărare care se poate folosi în lumea invizibilă a spiritualităţii, a fost dintotdeauna la îndemâna acelora care cred în Dumnezeu şi a căror viaţă este într-adevăr trăită cu Dumnezeu, arma de apărare împotriva vrăjmaşului care poartă din cele mai vechi timpuri un război cu aleşii lui Dumnezeu.

Biblia îi cheamă, în mod clar, pe toți credincioșii să se roage pentru Ierusalim. Psalm 122:6 spune: “Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă. Pacea să fie între zidurile tale, şi liniştea, în casele tale domneşti! Din pricina fraţilor şi prietenilor mei, doresc pacea în sânul tău. Din pricina Casei Domnului Dumnezeului nostru, fac urări pentru fericirea ta.”. Peste 1200 dintre cei mai respectați lideri creștini din întreaga lume cheamă Biserica să se roage pentru Ierusalim, în prima duminică a lunii octombrie a fiecărui an. Toți creștinii au mandatul biblic și responsabilitatea de a se ruga pentru cetatea pentru care Isus a plâns, cetatea în care El se va reîntoarce curând. Criza actuală cu privire la Ierusalim are un efect și un impact global, și aceasta va fi pe deplin soluționată de Dumnezeu, El lucrând prin intermediul rugăciunilor copiilor Săi.

Aşadar, aceia care au înţeles cu adevărat că mandatul unui creştin este acela de a se ruga nu numai pentru el sau pentru familia lui, ci trebuie să mijlocească în cauzele mondiale şi naţionale pentru care creştinii de pe întreg pământul se unesc pentru un singur scop.

  • Roagă-te constant pentru pacea Ierusalimului;
  • Participă la Ziua Mondială de Rugăciune, rugându-te pentru pacea Ierusalimului cu alți membri din biserica ta locală, grupuri mici, grupuri de studiu biblic și biserica teritorială.
  • Binecuvintează-i pe evreii și arabii care trăiesc în Israel, participând la Jertfa de ulțumire a Ierusalimului.

De asemenea, pentru cei interesaţi, mai multe detalii se pot găsii pe pagina oficială a acestei iniţiative, www.daytopray.com

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro