Recenzii CarteStiri

Recenzie carte: Intoxicat de Babilon

intoxicat de BabilonCu siguranţă, atunci când vorbim de Babilon, ne gândim la o istorie, şi la câteva lucruri care le cunoaştem fiecare în parte. Babilonul este chiar prezent în istoria pe care noi o trăim zilnic, în fiecare clipă. Chiar dacă într-un fel sau altul, acest “Babilon”este mai mult sau mai puţin vizibil, el nu este un loc, ci este mai degrabă duhul seducător al Anticristului. Cartea aceasta smulge masca de pe faţa acestei prostituate şi expune felul subtil în care s-a strecurat în Biserica zilelor noastre. Aceasta nu este o carte, este o profeţie.

“A fost o vreme, nu cu mult timp în urmă, când creştinii ştiau din propria lor experienţă, ce înseamnă adevărata sfinţenie. Cei mai mulţi creştini din prima parte a anilor 1900 erau foarte atenţi să-şi verifice toate faptele în lumina Cuvântului lui Dumnezeu. Aveau o teamă şi un respect faţă de Dumnezeu care îi determina să fie foarte atenti la felul în care trăiau. Şi-au dat seama şi au ajuns să accepte faptul că acest Dumnezeu Neprihănit este, într-adevăr, SFANT. Ȋn inima lor exista o tânjire sinceră după sfinţenia Lui. Aceştia erau gata să devină un “popor aparte”. ( Capitolul 5 “Fiţi sfinţi căci Eu sunt Saânt!”, din cartea Intoxicat de Babilon.)

Comandă cartea pe site-ul www.sbro.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button