BisericaStiri

Moise Lucaci a plecat acasă la Domnul

Moise Lucaci - memoriamDe origine ardelean, născut în anul 1959 în Satul Chier, Comuna Târnova din judeţul Arad, Moise Lucaci- unul dintre persoanele remarcabile ale creştinismului românesc, a părăsit lumea aceasta în data de 11 decembrie 2013, în urma bolii trupeşti de care suferea de mai mult timp.

Ȋnflăcărat, şi plind de zel pentru predicarea evangheliei lui Hristos, Moise Lucaci a ştiut să ţină linia dreaptă şi calea îngustă pe care Sfânta Scriptură ne-o trasează. Păstor în Orăştie şi un evanghelist cu impact la nivel naţional, cel care a fost Moise Lucaci, a lăsat o lumină de speranţă în inimile creştinilor din România, şi speranţa că ne vom revedea în Ȋmpărăţia lui Dumnezeu împreună cu sfinţii care au părăsit pământul.

Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button